WE ARE THE CHAMPIONS
Fuldstændig vildt! Sæby HK er i 1. Division!

HVOR ER DET BARE VILDT!

Siden Sæby HK gik sin helt egen vej i 2004 har vi ikke været i 1. Division. Vi har altid ligget godt til, men har aldrig formået at tage det sidste skridt helt op i 1. Division. Det må man sige er lykkedes på den helt perfekte måde i år. Man har gjort meget udenfor banen for at gøre det muligt, men det er i bund og grund pigerne på banen der har leveret det spil der skulle til og mere til!

Helt fra starten af sæsonen 2018/2019 har pigerne været tændte. De tog til Slovenien sammen med resten af klubben og vandt Eurofest 2018 i fuldstændig suveræn stil! De knuste simpelthen al modstand dernede og hjemturen bød på en bus med fest og farver, godt proppet med selvtillid og tro på at man kan! Og det kan man! 2. Division var allerede efter 5 kampe et Sæby HK show. Aalborg HK blev slået, de andre tophold blev slået, kun Aars HK satte en lille ridse i godstogets bagerste vogn. Og sådan har sæsonen været frem til nu.. den ene sublime kamp efter den anden, afgjort nogle kampe krævede en ekstraordinær arbejdsindsats og fokus, men at være tophold kræver også at man vinder de svære kampe.. de hårde kampe, kampe hvor det ikke flyder og modstanderen bare står solidt på dagen!

18 kampe | 15 vundne, 2 uafgjort, 1 nederlag. Et drømmescenarie inden sæsonen, men virkeligheden i dette sekund..  og det er fantastisk! Stort skulderklap til et trænerteam der har været et super match med pigerne, og nogle piger som bare er så talentfulde, dygtige og fyldt med gejst og energi. Hjerter der bløder og kæmper for Sæby!

Som tilskuer er de en fornøjelse at følge. De kan så meget forskelligt spillerne på banen og har et utroligt stærkt sammenhold. De kæmper og slås for hinanden, trækker hinanden op når der er behov for ekstra, også har de en fuldstændig urokkelig tro på sig selv og at de kan vinde hver eneste kamp de er i!

SAMMENDRAG | SØNDERMARKENS IK – SÆBY HK | 20 – 29

Træner Morten Arvidsson har ordet

Stolt af pigerne, som med en fokuseret indsats søndag vandt 29-20 over Søndermarken i Viborg.👏👏

En sæson, hvor de mange spilintelligente, tempofyldte spillere har været yderst koncentrerede og målrettede i deres tilgang. Oprykningen er et resultat af en stor stabil, stærk træningstrup med 22 spillere. De har alle deres andel i 1.holdets oprykning og 2.holdet p.t. ligger nr. 3 i 3. Division.
To hold, som består af lokale spillere der har fået en god håndboldopdragelse i de lokale klubber i Toppen af Danmark.

Stort cadeau til pigerne og alle jer, der i mange år har været med til at fostre dygtige håndboldspillere i Vendsyssel.

Tak 🙏til fantastiske Conni Nepper, som har givet god gammel Lyngså-spirit på holdet – og til Vagn Frimer og de andre i bestyrelsen, der har gjort oprykningen mulig.🙏🙏

En skøn, velfortjent oprykning og et stort skulderklap til en klub med et stærkt hjerte.🏆

OMKLÆDNINGSRUMMET | OPRYKNINGSEUFORI OG CHAMPAGNE

18 marts 2019 | artikel af Martin Nielsen

NYESTE INDLÆG

NYESTE INDLÆG | 1. DIVISION

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments

NYESTE INDLÆG | SENIOR