HVIS VI VINDER DE NÆSTE 2 KAMPE
Farsø KFUM ‘nedlagt’ med 21 – 19

Wow wow wow wow ! Farsø KFUM har voldt mange hold problemer på det seneste, men godstoget gjorde det de skulle!

Tophold vinder de svære kampe..

Det var ikke en køn sejr, men det var en sejr! Farsø KFUM har på det seneste spillet meget bedre end kunne forventes. Afgjort de har et fint hold, men de har krydret bundlinien det meste af sæsonen. Men på det seneste har de vist sig fra en helt anden side! Vinder over Aars HK, spiller uafgjort mod Aalborg HK. Måske det lurende mareridt om nedrykning har medført en fornyet energi og mentalitet, for det var absolut ikke en bundprop man mødte i Farsø.

Det var en svær kamp, meget anderledes end kampen mod Mejrup-Hvam der blev vundet med 39 – 18. Efter 7 dage med 3 hårde kampe, er der selvfølgelig også et håndboldsind der skal på plads igen. En ting er fysikken, men håndboldhjernen skal også kunne følge med! Og ingen tvivl om at det konstante pres om at vinde fylder, men det er også et pres som pigerne har levet op til hele sæsonen. De har måske til tider slingret lidt, men de har holdt sig på sporet og udviklet spillet som sæsonen har skredet frem. De vinder de svære kampe, vinder pligtsejrene, selv på en dårlig dag trækker de point med hjem (de har ikke haft mange af dem).

I skrivende stund er der 4 kampe tilbage, men det er de næste 2 der afgør det hele. Begge kampe er mod bundpropper, så det burde i teorien være sikkert at skrive THEY DID IT, men igen.. de 2 hold vi skal møde kæmper for ikke at rykke ned, og det gør dem ekstremt farlige, for desperation kan skabe out of this world kampe det ved man alt for godt! Jeg tror ikke på at de taber, og kommer de ud af de 2 kampe med 4 point, så er de ikke til at hente mere også er de 2 sidste kampe fuldstændigt ligegyldige og champagnen vil flyde langt ind i sommeren!

Martin Nielsen | 4 marts

Foto | Finn Lassen

NYESTE INDLÆG | 2. DIVISION

NYESTE INDLÆG | SENIOR

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments