Godstoget er på vej mod 1. Division | Aalborg HK slået endnu engang!

Når man kigger udover landskabet i 2. Division er det svært at se hvem der skulle kunne stoppe Sæby HK. De buldrer derudaf med gejst og så meget tro på tingene, at selvom man var bagud med 5 mål mod Aalborg HK, så vinder man alligevel kampen med 1.

Tør man tro på at drømmen, næsten er virkelighed?

Kampen mod Aalborg HK efterlod de fleste af os nervøse på sæderne, neglebidende, spændte og en smule våde i håndfladerne… allerede et par dage inden kampen vel at mærke! Aalborg HK lå nummer 2, 2 point efter Sæby HK, så der var ultimativt så meget på spil at hele sæsonen på 60 minutter kunne brænde helt sammen! Der var ingen tvivl i omklædningsrummet om at man kunne slå dem, men Aalborg er et rigtig godt hold, og alt kan ske på en dårlig dag!

Længe så man ud til at tabe kampen, bagud med 5 mål og var generelt bagud det meste af kampen. Spillet fungerede som sådan fint nok, men brændte chancer og tekniske fejl, sablede konstant Sæby HK, men mod slut fik man styr på spillet og effektiviten i angrebsspillet tog over. Og ja når godstoget kører, så kører det! Slutfløjt, Aalborg HK stod med et sviende nederlag, mens Sæby HK lige havde hevet sig selv ud af posen og dermed gjorde det noget nær umuligt for Aalborg HK at nå førstepladsen i 2. Division, til trods for at der er 8 kampe tilbage!

En lille snak om fremtiden med træner Morten Arvidson.

Vi mødtes med træner Morten Arvidson efter træningen i tirsdags, for at snakke en lille smule fremtid og om hvor han føler holdet er spillemæssigt! Ingen tvivl om at holdet ikke er kommet helt op i tempo endnu efter julepausen, men Arvidson føler heller ikke at pigerne spiller dårligt. De spiller med masser af gejst og vilje, og når angrebet kører er det uhyre konsekvent og effektivt. Der er stadig tekniske fejl som skal fjernes, chancer der ikke omsættes til mål, 100% chancer der brændes, men alt i alt er der et fremragende potentiale i holdet og det ses oftere og oftere i kampene.

Det er fedt at være et tophold, men hvis man ikke skal være et bundhold i 1. division kræver det noget ekstra! Og for at forberede sig på netop 1. division, har man også indført en træning ekstra om ugen for at kompensere for hvad der må kunne forventes af et hold der spiller i næstøverste række. Ja der er 8 kampe tilbage endnu, men der er ikke mange tophold tilbage at møde, så risikoen for at man smider point er relativt lille, dog er de kommende kampe mod Aars HK og VRI, Risskov nogen der godt kan få Morten Arvidson til at være en smule påpasselig med endnu at krone damerne til oprykning.

2 kæmpebrag på udebane venter!

Netop de 2 ekstremt vigtige kampe mod Aars HK og VRI, Risskov er potentielt de eneste 2 kampe der kan volde Sæby HK problemer. Aars HK er meget ustabile og har mistet et par spillere, men havde krammet på Sæby i sidste kamp med 32 – 28 (sæsonens eneste nederlag).

VRI, Risskov er lige nu klassens bølle, men de har mistet mange point tidligt i sæsonen, så de er ikke en reel trussel til toppen, men det er absolut ikke en kamp der skal tages nemt. Den skal have alt hvad den kan trække, og spillet skal være i top, ellers går man derfra med et nederlag! Men skal jeg være komplet ærlig, så tror jeg næsten ikke på at de taber nogle af de resterende kampe! De er simpelthen for stærke og vindermentaliteten er urokkelig! Men vi venter stadig lige lidt med champagneflaskerne.. der er trods alt stadig 8 kampe tilbage endnu! On any given sunday.. #ViKæmperForSæby

  • Sæby HK – Mejrup-Hvam
    Søndag 3 feb | 15.00 | Dybvadhallen

  • Aars HK – Sæby HK
    Søndag 24 feb | 15.00 | Idrætscenter Østermarken

  • VRI, Risskov – Sæby HK
    Tirsdag 26 feb | 20.30 | Bellevuehallen

Martin Nielsen | Sæby HK Media | 24 jan 2019