HÅRD MEDFART TIL GODSTOGET
Indkasserer nederlag i sæsonens første kamp

8 september 2019 | Martin Nielsen

Sæby HK tog imod DHG i Sæby Spektrum og indkasserede en lille øretæve på 37 – 24 mod et af topholdene i 1. Division. Ingen forventede på forhånd at vi vandt kampen, samtlige bookmakere havde os som ret voldsomme underdogs, ikke sagt at drømmen om en sejr og ambitionerne ikke var der, for det var de absolut. Men det tog 40 minutter før vores piger sådan for alvor begyndte at spille 1. Divisionshåndbold! DHG kom med 250 km/t, og det tog lige lidt tid før forsvaret kom igang og begyndte at stå imod de hurtige og fysisk stærke spillere fra DHG. Det var lyntoget mod godstoget, og idag tabte vi, men vi skal ned i deres hal senere på året og der får den ekstra meget kul på, det er der ingen tvivl om.

– Odense var meget hurtige til at straffe os med deres kontraløb og på andenbølgen, når vi lavede fejl. Men vi føler heller ikke på nogen måde, at vi ramte vores topniveau. Så vi er meget ærgerlige over at tabe så stort. Men nu er vi da i gang, og vi glæder os allerede til næste runde mod Hadsten, siger Lotte Hein ifølge Nordjyske.

Resultatet i redaktionens øjne viser heller ikke hele sandheden. Vi spiller lige op med DHG i de sidste 20 minutter af kampen og begynder at se langt bedre ud. Forsvaret holder mere stand, spiller fysisk og pigerne nægter simpelthen at knække, og det medfører at de rent faktisk begynder at hænge sammen istedet. Visker vi de første 40 minutter ud, havde jeg skrevet en helt anden artikel end den i får serveret lige nu.

Ingen grund til panik. Første kamp på sæsonen, lidt nerver og spænding på mod et hold som har ligget i toppen af 1. Division de sidste par år. Da nerverne forsvandt, gik godstoget igang! Mange ting der kan rettes og vil blive rettet i de næste 14 dage, inden vi møder Hadsten Håndbold søndag 22 September i Sæby Spektrum.

Topscorer for Sæby HK
Sara Andersen, 5
Lotte Hein, 5 (3)
Mathilde Jensen, 4
Mette Olesen, 4
Malene Mølholt, 3
Mathilde Bidstrup Nielsen, 2
Ann-Helen Glückstad Adolfsen, 1