KAMPEN OM OVERLEVELSE I SANTANDER CUP | Skanderborg Håndbold kommer til Sæby

Ingen tvivl om at det ikke lige var favoritmodstanderen man trak til næste runde af Santander Cup som spilles 19 februar i Sæby Fritidscenter. Skanderborg Håndbold spiller til dagligt i øverste række og er et branddygtigt hold! At vinde over dem ville være en skalp af dimensioner for Sæby HK, men man er selvfølgelig også realistisk omkring chancerne. Uanset bliver det spændende, sjovt og hårdt som aldrig før, at møde et hold af deres kaliber!

Muligheden for at slå Skanderborg Håndbold

På enhver god dag, kan ethvert hold slå et andet hold, uanset hvordan det ser ud på papiret. Afgjort det her papir ser en smule skræmmende ud, så selvom Sæby HK er et hold på vej fremad, er springet fra 2. Division til Håndboldligaen stort. Vi ved godt at chancen for at vinde er lille, siger Morten Arvidson, men vi tror på at vi i dele af kampen, kan spille med dem og være med.

Netop fordi chancen for sejr er ekstremt lille, kan man tilgå kampen på en anden måde. 5 dage efter braget mod Skanderborg Håndbold, ligger der 2 ufatteligt vigtige kampe i 2. Division mod Aars HK og 2 dage senere mod VRI, Risskov, så Santander Cup kampen vil uden tvivl også blive brugt som forberedelse på de kampe. Skulle vi så gå hen og vinde mod Skanderborg, ja så tager vi den med også!

For det bliver absolut ikke nemt, det kræver fuld fokus og masser af hjerte at være med til at præge denne kamp, men som altid er damerne klar på en kæmpe udfordring! De er trods alt Sæbys godstog..!

Skanderborg, en inspirationskilde..

Skanderborg Håndbold er på mange måder en inspirationskilde. Det er en klub uden de helt store kendte profiler, men med en enorm bredde som præges af rigtig dygtige håndboldspillere. Deres sæson har været positivt overraskende og de har skrabet mange flere point ind på kontoen end man havde forventet og det betyder, at de ligger relativt lunt lige over nedrykningsstregen. De er en klub som ikke har de samme store budgetter som storklubberne, men de har nogle mennesker i klubben der er dygtige og det har skabt en meget sund og velspillende håndboldklub.

Så ja de er en inspiration til hvordan man også kan gøre tingene, for de har bevist at man ikke behøver have store budgetter for at skabe noget specielt og samle nogle dygtige spillere! Kombiner det med et par meget dygtige trænere, så er der her en god opskrift på succes. Så meget at de var lige ved at slå Odense Håndbold, og samtidig vandt over Aarhus United. Så de kan godt spille noget god håndbold, men hvis der er en lille ridse i deres lak, så lukker de relativt mange mål ind og kommer samtidig med 5 nederlag på stribe, så hvis vores keepere nu har verdens bedste dag i kassen, så…. kan det da være at vi kan slukke deres drøm! Vi tror på det! #ViKæmperForSæby

SÆBY HK

SKANDERBORG HÅNDBOLD

Martin Nielsen | Sæby HK Media