GODSTOGET SAVER STRUER HÅNDBOLD OM TIL PINDEBRÆNDE
Kæmpe sejr på hjemmebane med 44 – 11

Underholdning på højeste plan når alt spiller!

Godstoget kører videre mod 1. Division..

Alle cylindre kørte for fuld hammer og Struer Håndbold havde aldrig en chance. De fik en gevaldig øretæve af Sæby HK og hjemturen må have været en smule lang og hvis man lider en smule af granatchok i Struer, er det fuldt forståeligt.

En ting er at tabe alle kampe, men at tabe en kamp med 33 mål… det gør ondt. Meget ondt! Alt kørte for Sæby HK i en kamp som skulle vindes helt uden tvivl. Angrebet var potent og som målscoren antyder, ekstremt konsekvent. Det var en vigtig sejr selvom det var mod en must win modstander, men den betyder at vi nu kun er 2 point med 3 kampe tilbage fra at være i 1. Division. Drømmen er virkelig! Lidt vildt at tænke på at lille hjertevarme Sæby er på vej i 1. division.

U12 Drenge tæt på ‘kreds mesterskaberne’
Stort shoutout til U12 drengene for en hamrende vigtig sejr på 21 – 13 over Sindal! De krydrer nu nr. 2 i puljen og holder de den plads, så er der fest invitationer til ‘kreds mesterskaberne’! FLOT!

U16 Drenge | Elite cup FINALE
Spilles på lørdag i Skørping Idrætscenter mod Vejle Idrætsefterskole som spiller i Liga’en. Helt fantastisk flot! De har kæmpet hårdt hele vejen igennem Elite Cup og har spillet nogle formidable kampe undervejs. Meget velundt og velfortjent! Vi håber på at David smadrer Goliat, for det bliver en vanvittig svær kamp mod VIES.

Martin Nielsen | 11 marts

NYESTE INDLÆG

NYESTE INDLÆG | 2. DIVISION

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

NYESTE INDLÆG | SENIOR