Sæby HKs U14 | Drenge møder i anden runde Frederikshavn FI. Efter sejr over Hjallerup IF i første runde, er drengene meget spændte på at møde FFI og træner hårdnakket for at finpudse nogle af systemerne, inden den vigtige kamp! Drengene giver den som altid fuld gas og ønsket er, at lukke helt ned for FFIs offensiv og samtidig holde sig uhyre tålmodige, men effektive og konsekvente i den anden ende!

Sæby HKs U14 | Piger kommer først i kamp i anden runde af Pokalturneringen og de møder på hjemmebane i Nordjyllandshallen torsdag d. 13 december kl. 18.00 et stærkt FFI hold. Pigerne er dog ultra opsatte på at give FFI en øretæve i dette brag af en rival kamp! Pigerne ledes af Nikolaj Thomsen, Caroline Jakobsen og Camilla Rasmussen. Pigerne er kommet ganske fint fra start i A Rækken, og har nogle talentfulde spillere på holdet!

Sæby HKs U12 | Drenge møder Skibsby/Højene IF på udebane i første runde af Jysk Pokalturnering! Drengene ser meget frem til opgøret og er ekstremt tændte på avancement til 2. runde! Drengene spiller super godt for tiden, så de har selvfølgelig fuld fokus på sejren! U12 drengene ledes af Mette Nørgård Pedersen og Marianne Nielsen. De spiller til daglig i A Rækken. Så tag forbi Hjørring d. 6 November til et brag af en kamp.