U12 DRENGE | 1. RUNDE
Skibsby/Højene IF – Sæby HK

Tirsdag d. 6 November Kl. 17.30
Højenehallen, Hjørring

Sæby HKs U12 | Drenge møder Skibsby/Højene IF på udebane i første runde af Jysk Pokalturnering! Drengene ser meget frem til opgøret og er ekstremt tændte på avancement til 2. runde! Drengene spiller super godt for tiden, så de har selvfølgelig fuld fokus på sejren! U12 drengene ledes af Mette Nørgård Pedersen og Marianne Nielsen. De spiller til daglig i A Rækken. Så tag forbi Hjørring d. 6 November til et brag af en kamp.

U14 PIGER | 2. RUNDE
Sæby HK – Frederikshavn FI

Torsdag d. 13 December Kl. 18.00
Nordjyllandshallen

Sæby HKs U14 | Piger kommer først i kamp i anden runde af Pokalturneringen og de møder på hjemmebane i Nordjyllandshallen torsdag d. 13 december kl. 18.00 et stærkt FFI hold. Pigerne er dog ultra opsatte på at give FFI en øretæve i dette brag af en rival kamp! Pigerne ledes af Nikolaj Thomsen, Caroline Jakobsen og Camilla Rasmussen. Pigerne er kommet ganske fint fra start i A Rækken, og har nogle talentfulde spillere på holdet!

U14 DRENGE | 1. RUNDE
Sæby HK – Hjallerup IF

15 – 14
Nordjyllandshallen

Sæby HKs U14 | Drenge møder Hjallerup IF til et brag af en kamp i Nordjyllandshallen, Sæby mandag d. 29 Oktober kl. 19.00! U14 drengene er et helt nyt hold, men de er kommet perfekt fra start i B Rækken, så de er sprængfyldt med selvtillid op til kampen! Drengene ledes af Pernille Tougaard og Mathias Jensen. Så kom op og hjælp os med stemningen når U14 drengene slukker Hjallerup IFs drøm om pokal avancement!