PINK DARLINGS VINDER DM
Svendborg er gået all out PINK !

DM eventyret starter på førstedagen..

Det her er ren nostalgi for Sæby HKs hjemmeside.. Pink Darlings var den første artikel der røg afsted da den helt nye hjemmeside åbnede sidste år og det er vi faktisk lidt stolte af! Og nu står damerne igen til DM og kæmper om blærerettigheder, pokaler og anerkendelse som et af Danmarks absolut bedste serie hold! Og det er ingen joke at møde de her damer… de har børn, de er lyserøde og de er indbegrebet af Sæby spillere fra barnsben! Stoltheden over at bære trøjen fylder og det mærker man når man spiller mod dem! Fra startfløjt til slutfløjt handler det kun om en ting. KNUS! ALT!

Tøserne ankom til Svendborg fredag aften med helt nye trøjer i bagagerummet! Lyserøde og med kæmpe Pink Darlings påskrift på trøjen! De gemmer sig absolut ikke ovre i hjørnet og det mærkede Støvring i første kamp. Støvring fik en på hatten 20 – 14 i en meget velspillet kamp!

Alshedens IF stillede op til kamp nr. 2 og det gik dem ikke meget bedre mod vores lyserøde djævle. Nederlag på 22 – 15 og sejr nr. 2 var i hus! Til gengæld spillede de kun 15 – 15 mod Roskilde Håndbold i kamp nr. 3, selvom de var foran 9 – 4 ved pausen. Rygterne siger at Camilla Nørgaard havde undladt lyserøde sokker i anden halvleg, men det er kun rygter! 🙂

2 sejre og 1 uafgjort på førstedagen må siges at være meget godkendt!

Søndagens kampe starter allerede (der er stor fest iaften) kl. 11.10 med kamp mod Team Nørrebro som fik en gevaldig en på hatten sidste år. Den husker de nok stadig.. håber vi!
I sidste kamp møder man Svendborg Håndboldklub kl. 13.40 og som de dejlige værter de er, er det selvfølgelig bydende nødvendigt at vi tæsker dem også!

Tømmerkvinder i kroppen og 2 kampe tilbage..

Kvinderne er klar igen efter kæmpe fest lørdag aften med alle deltagende hold og deres trænere og ledere! Kampen mod Team Nørrebro startede allerede kl. 11.10 og med kun et par timers søvn i bagagen og mere end bare mad i tanken efter smutture i baren aftenen forinden, er det alligevel et ultimativt tændt Sæby HK hold der går på banen.. og på mange måder holder festen kørende, for Team Nørrebro får ihvertfald bank 20 – 9 i semifinalen og jublen vil ingen ende tage! Man dukker op i se-mig-se-nu-på-mig trøjer, som rockstjerner og en selvtillid der kun matches af deres store talent på en håndboldbane. De er højtråbende, sætter et vildt pres på sig selv, men når man er så clutch som Pink Darlings er så er det bare sådan man bærer sig selv og derfor vinder man selvfølgelig finalen 17 – 14 mod Svendborg Håndboldklub!

Fantastisk bedrift at vinde DM for 3. år i træk og på så overbevisende en måde! Det betyder samtidig også at man er Danmarks absolut bedste Serie hold, og det er man ihvertfald indtil næste år i Svendborg… og højst sandsynligt længere frem (we hope), men for nu lader vi pigerne bade i solskinnet, champagnen og stoltheden de bærer over så flot et resultat!

7 april | Martin Nielsen
Foto | Sæby HK

NYESTE INDLÆG

NYESTE INDLÆG | 2. DIVISION

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments

U17 Drengene kvalificererer til 2. Division

onsdag, september 18, 2019|0 Comments

NYESTE INDLÆG | SENIOR