CODE PINK | Når mødrene tager over..!

Der er altid en helt speciel stemning når man ser Sæby HK spille kamp, uanset hvilket niveau eller årgang det er på. Man mærker altid de mange hjerter der banker for klubben og for spillerne på banen! Serie 1 Damerne er om noget indbegrebet af Sæby HK hjertet sammen med resten af klubben. De har gået deres babyskridt i klubben, deres børn spiller i klubben, og de spiller selv i klubben og de skal praktisk talt slæbes ud af hallen, så meget gas er der på deres ballon når de tager de lyserøde sokker og headbands på! I det øjeblik, dukker Pink Darlings op, og lad dig ikke narre af navnet, de knuser alt med bøllebussen! 5 kampe, 5 knockouts!

Ingen tvivl om at det store flagskib i Sæby HK er vores 2. Divisions | Damer og fremadstormende ungdomsafdeling, men der er noget helt specielt over dette serie hold. De har spillet sammen i rigtig mange år, og nogle af dem helt oppe på toppen i Sæby regi, så de er ikke uvant opmærksomhed og drabelige kampe og det kan man mærke når de spiller kamp. Samtidig træner de nu sammen med 2. og 3. Divisionsdamerne hver torsdag, hvilket uden tvivl også er med til at holde dem ekstra skarpe og holde spillet på et højt niveau!

På lørdag står de til gengæld overfor en af deres sværeste kampe til dato, og for ikke at gøre det værre, så spilles kampen på udebane, med rematch ugen efter på hjemmebane! Astrup/Sønderskov IF har ligeledes vundet alle kampe i puljen og vinderen af de 2 opgør skal uden tvivl en tur i Jyllandsserien, mens taberen må forblive i Serie 1. Det bliver et brag af en kamp, som ingen kan tåle eller vil tabe! Fanklubben er på plads på lægterne, så er man i nærheden af Astruphallen kl. 15.05 d. 3/11 så kom ind og hjælp damerne med at tage sejren med hjem!

Legenden startede ved DM | Serie 2..!

Bøllebussen kom ud af garagen..!

Det hele startede da pigerne tog til DM for Serie 2 hold i foråret og selvom de startede ganske fint ud i deres pulje med 2 sejre, så tabte de den 3 kamp. De gik dog videre som 2er til semifinalen, men det var ikke givet at de kunne slå deres modstander AGF Håndbold, da de havde vundet samtlige kampe i deres egen pulje, så pigerne vidste det ville blive en hård kamp og der skulle kæmpes som aldrig før!

Pigerne fandt løsningen! PINK PINK PINK! Der kom lyserøde sokker på, lyserøde t-shirts under spillertrøjen og hovedet fik de mest stilede headbands verden til dato har set! Legenden var født og  – semifinalen var en ren øretæve for modstanderen! Slutresultat 18 – 11 ! Sæby HK var alt for stærke, konsekvente og bare et bedre hold!

I Finalen møder de deres overmand fra den indledende pulje, men kører bøllebussen fra start til slut. Ingen chance for modstanderen, ren og skær magtdemonstration! Og det er nok det mest kendetegnende ved de her Pink Darlings, de er clutch! De er spændende at se spille, for de slipper aldrig grebet.. De holder fast i deres rutiner, holder fast i fællesklap efter scoring. De bærer hinanden igennem kampen, for her er det ikke enkelte spillere der skaber helheden, det er hele flokken af lyserøde djævle der gør det! Siden DM har holdet taget ny form med deres “ansvar” som Pink Darlings og de har ikke tænkt sig at slippe det, ej heller deres knockout stil i kampene, hvis drømmen om Jyllandsserien skal realiseres mod Astrup/Sønderskov IF.

BDO CUP 2018 | Vinder B Finale

Sæby HK – AIK Vejgaard
37 – 22

Jyllandsserien
K
M
P
Blære/Hornum S & IF
10
+14
19
Hjørring Håndbold
10
+52
15
Sæby HK 3
10
+7
12
Tornby IF
10
-19
6
Strandby/Elling IF
10
-47
6
HS Han Herred
10
-7
5

KAMPPROGRAM