Sæby HKs Serie 2 Herrer tager imod Bindslev/Tversted IF
12 September 20.30 @ Nordjyllandshallen, Sæby

Imorgen skal sæsonens første vigtige kamp spilles. Vi træder ind i Santander Cuppen i 1. Runde og møder her Bindslev/Tversted. Samme hold som vi også møder i turneringen, så der er lagt op til et godt brag fra starten af. Det er vigtigt for begge hold at komme godt fra start, og for os er det en pokalturnering vi satser på at nå så langt som muligt i. Der er ikke mange spillere tilbage i truppen der var med, da vi mødte Bjerringbro-Silkeborgs Ligahold. Gutterne er selvfølgelig sultne efter at nå så langt, at man med held kunne trække et hold fra Danmarks øverste hylde.

Vi er fuldt fokuseret på 1. Kamp og vi glæder os til at byde Bindslev/Tversted velkommen i Nordjyllandshallen til kampstart 20.30.

Der er blevet trænet ben hårdt siden vi startet op, og træner René Jul Nielsen udtaler følgende “Synes at vi kan begynde at se en markant fremgang. Drengene er motiveret og der trænes hårdt og målrettet hen mod første kamp. Alle ved at første kamp kan være utrolig svær, så det er klart at vi allerede tidligt prøver at optimerer på så meget som muligt. Vi kender ikke modstanderne særligt godt da de også kan have ændringer på holdet hen over sommeren. Men vi glæder os til at komme i gang efter en lang opstart og se de “nye” kalve komme på græs”

Vi håber at mange tager vejen forbi Nordjyllandshallen til kampstart 20.30 så vi kan få skudt sæsonen igang med manér og godt med larm i hallen.

Vi har her til aften trænet forud for kampen og i kan her høre et par kommentarer fra spillerne selv.

Vi ses i hallen,
Sæby HK som enhed 🤾🏻‍♂️