POKALBRAG I NORDJYLLANDSHALLEN

SÆBY HK – SKALBORG SK
27 – 26

Så er der lagt i ovnen til et brag af en kamp på onsdag i Nordjyllandshallen kl. 20.30. Sæby HKs Serie 2 Herrer tager imod Skalborg SK i Santander Cuppens runde 2. og der bliver så meget tryk på kedlen, at der ikke burde være et lys tændt i Sæby andre steder end i Nordjyllandshallen! Dette er kampen ingen håndboldelskere må gå glip af!

Skalborg SK har startet deres kampe i år med at tabe den første 17 – 22 til Aalborg HK 3, men vandt forleden 28 – 20 over IK 1919 Aalborg 2. Vores egne drenge tabte snævert første kamp, men har vundet de 2 efterfølgende kampe og ligger ganske lunt i Serie 2!

Vi forventer en kamp med et højt tempo og konsekvens i spillet! Drengene er klar til en kamp af dimensioner, fanklubben er klar med trommer og musik! Vi mangler bare at fylde hallen til bristepunktet!

Så kom ned i Nordjyllandshallen på onsdag kl. 20.30 og giv den gas med os andre! GAME ON !

U14P A | 25 OKTOBER 18.00

Sæby HK – Frederikshavn FI

Pigerne tager imod Frederikshavn FI torsdag 25 oktober kl. 18.00 i Nordjyllandshallen. Pigerne vandt deres første kamp i puljen, men tabte snævert mod Ålbæk HK i sidste spillerunde, så de er ekstra opsatte på at give Frederikshavn FI en kamp de sent vil glemme! Rivalopgøret er landet! Sidste år endte begge kampe mod FFI uafgjort, men i år har pigerne fokus på at efterlade FFI i støvet! Selvtilliden er tilbage, så kom ned og støt vores U14 Piger på Torsdag!

U16P A | 25 OKTOBER 18.30

Sæby HK – Ingstrup Efterskole IF

U16 Pigerne var tæt på at gå i 2. Division, men da holdet er helt nyt manglede der lige det sidste for at knække det sidste hold på vejen mod 2. Division. Men nu er pigerne igang. De har vundet de første 2 kampe i puljen og ligger nummer 1, og har ikke tænkt sig at slippe speederen på noget tidspunkt! De spiller torsdag 25 oktober kl. 18.30 på Stidsholt Ungdomsskole!