SERIE 1 HERRERNE VINDER IGEN
Banker Horne/Hirtshals i overlegen stil

22 oktober 2019 | Martin Nielsen

Serie 1 drengene har et mål, et eneste mål! Oprykning til Jyllandsserien, og de har tænkt sig at give blod, sved og tårer for den mission! Holdet i år er blevet forstærket med et par tændte vikinger, hvilket har styrket ikke kun på bredden, men i særdeleshed også på banen og til træningerne. Drengene er tændte og har det godt i Serie 1. De er ikke bare et oprykker hold, men et hold der vil præge hele landskabet i rækken! Horne/Hirtshals fik tæsk 34 – 27, hvilket tyder på at slaget står mellem Sæby HK og Taars/Ugilt IF om oprykningen til Jyllandsserien.

Vi fangede René Jul Nielsen for at få en udtalelse om kampen:
Søndagens modstander Horne/Hirtshals, netop det hold som vi kæmpede med i sidste sæson om oprykning til serie 1, tog pladsen til netop samme række efter første halvdel, og det var måske derfor vores drenge var ekstra tændte til kampen mod Horne/Hirtshals. 11 mand i start opstillingen, 11 mand parate til kamp. Horne/Hirtshals kom dog bedst fra start ved hurtigt at komme foran med 2 mål, men det rystede dog ikke drengene som hurtigt fik organiseret deres forsvars spil, lukket ned for modstanderens bagskytter, især vores paradespil var rigtig godt, hvilket også gav udslaget i en velspillende Amel i målet og hurtigt vendte spillet og vi kom foran og blev der resten af kampen. Vores angrebsspil fungerede fra kampens start med masser af flot spil, både angrebsåbninger og frispilninger, så vi er meget tilfredse med kampen’ fortæller den ene trænerne for serie herrerne.

Næste opgave for Serie 1 Herrene bliver på lørdag 26 oktober, hvor turen går til udebane kamp mod Taars/Ugilt IF. Begge hold ligger af point og har begge vundet deres første 2 kampe, så der er lagt i ovnen til et brag af en kamp!