Nordjyllands nye bøllebankere knuste al modstand!

Fra første sekund til sidste sekund, var Sæby HKs divisions damer flyvende i finalen, ja de har faktisk været flyvende fra første kamp! Den velsmurte nordjyske maskine som bare kører derudaf, har ikke været sjov at spille mod! De startede med at banke Zurd Koper 18 – 11 (der sad lige en lang tur i benene), derefter spiste de R.O.C. Flemalle Isbal til frokost med 29 – 8, nød resten af dagen på stranden og ladede op mod den sidste puljekamp mod Radlice Praha som skulle spilles dagen efter om aftenen. Da det blev aften, dagen efter gik det hårdt udover Radlice.. 28-10 og Sæby HK var i semifinalen! Super spil af damerne hele vejen igennem puljen!

I semifinalen stod Izolanke på den anden side. Sæby fortsatte hvor de slap mod Radlice og tog en sikker sejr på 20 – 11 og var dermed i finalen mod det eneste andet hold der havde vundet samtlige kampe!
Men Sæby HKs damer gik i finalen og tog det de kom efter med en 20 – 13 sejr over Ceta Team, guldet, pralerettighederne og en sjovere bustur for alle de voksne der sidder i samme bus og skråler med på fest resten af aftenen !

Der kommer en artikel der dækker hele Sæby HKs tur til Slovenien, damerne shiner lige lidt nu først 🙂 , men der var mange hold med som klarede sig rigtig godt og havde en uforglemmelig tur, børn som voksne! Følg med når Sæby HK lukker op for turen med billeder, udtalelser, islands klap og meget meget mere…. to be continued!

STORT TILLYKKE TIL DIVISIONS DAMERNE MED SEJREN

SPILLERTRUP

Julie Farum Kristiansen // Cecilie Termansen // Sara Madsen // Malene Madsen // Ditte Sørensen // Maria Thrane Stendys // Sabina Bruun // Rikke H. Elversøe // Nicoline Brogaard Christensen // Lotte Hein Jørgensen

Sara Andersen ( træner ) // Hans H. Termansen ( holdleder )

KAMPPROGRAM

FINALE

CETA TEAM – SÆBY HK 13 – 20

Kl. 18.00 // 8 juli
@ Central Igrisce-Porsche

SEMIFINALE

IZOLANKE – SÆBY HK 11 – 20

Kl. 22.10 // 7 juli
@ Central Igrisce-Porsche

– – – –

GRUPPESPIL

SÆBY HK – ZURD KOPER 18 – 11

Kl. 17.20 // 4 juli
@ Central Igrisce-Porsche

R.O.C. FLEMALLE – SÆBY HK 8 – 29

Kl. 13.20 // 5 juli
@ Sola Koper – Luka Koper

RADLICE PRAHA – SÆBY HK 10 – 28

Kl. 17.20 // 6 juli
@ Centralno Igrisce-Porsche