U16 DRENGENE I ELITE CUP FINALEN
Hårdt arbejde belønnet med en finaleplads blandt Danmarks bedste!

Et mål.. bare et mål mere, er alt det kræver for at slå et andet hold!

1 år senere.. fra 2. Division til 1. Division B

Drengene startede sæsonen 2018/2019 med at stille op til kvalifikation til 2. division. Meget sikkert vandt de begge kampe og røg i en fin pulje med gode hold som Hjørring Håndbold. Masser af udfordring og muligheder for at fremme talentet og deres spil. Men 2. Division var dog bare ikke den sværeste opgave for drengene, de vandt 9 og tabte 1 ganske enkelt fordi de bare spillede en rigtig dårlig kamp. Det var på ingen måde walk-over kampe, men Sæby HK havde bare altid overtaget mentalt og følelsen af, at man ikke kunne tabe var meget synlig! Deres førsteplads var aldrig i fare og ved nytår kunne de fejre oprykning til 1. division B, hvilket kun ligger under Liga’en og 1. Division A. En fantastisk præstation at en lille by som Sæby kan mønstre et 1. Division B hold på U16 plan!

Selvfølgelig forventede ingen at man ville gå hen og vinde alle kampe i 1. Division B, men talentet har faktisk været der til at kunne vinde over de fleste hold. Man har slået AGF-Viby som ligger nr. 1 og senest Team Favrskov, så talentet er der helt klart. Men på det her plan må man bare ikke spille dårlige kampe, i ærlighedens lys har de spillet 2 dårlige kampe (begge på udebane), resten har været ret formidabelt. Masser af hjerte, talent, blod, sved og jubel! Man krydrer på ingen måde bunden, men bejler derimod til på sigt at være i toppen af 1. Div B. Samtidig har de stadig 2 kampe tilbage mod bundproppen, så der burde ligge 4 point mere og vente i horisonten! Vild sæson af drengene indtil og at krone det hele med en finaleplads i Elite Cup! Ja det er et scenarie selv ikke jeg ville turde drømme om. Men drømme er skabt for at blive realiseret..

WORKHARD|PLAYHARDER

En magisk rejse belønnet med den sværeste kamp nogensinde!

Det bliver den sværeste kamp vores drenge fra U16 holdet nogensinde har været i. De har stået i finaler før, men aldrig mod en modstander som Vejle Idrætsefterskole som spiller i U16 Liga’en. Det er et solidt hold med talent på samtlige pladser og på bænken. De spiller rigtig flot håndbold, så det bliver noget af en opgave for vores drenge at stå imod overmagten i 60 minutter og bevare chancen for at vinde kampen, men alt kan ske! Vores drenge har også masser af talent men vi er stadig helt vildt underdogs i den her kamp. Men det betyder også at drengene kan spille med en masse frihed. Ingen forventer Sæby HK vinder. Frihed skaber vindere..!

Senest gik det udover HEI/VRI som fik bøllebank og AGF-Viby havde også en gevaldig lang hjemtur fra Nordjyllandshallen. Mirakler skabes på banen af dem der tror på det og kæmper for det. Ingen tvivl om at Sæby HK vil kæmpe den her kamp for at vinde den!

Kampen spilles på lørdag 16 marts i Skørping Idrætscenter kl. 15.00.
Der er arrangeret en bus for alle de ungdomsspillere der har lyst til at tage turen med drengene ned og se kampen og støtte dem, og få klubben endnu mere på det landkortet!

Martin Nielsen | 14 marts 2019
Foto | Sæby HK

NYESTE INDLÆG

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

Pink Darlings gør det igen

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments

U17 Drengene kvalificererer til 2. Division

onsdag, september 18, 2019|0 Comments

NYESTE INDLÆG | 2. DIVISION

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments

NYESTE INDLÆG | SENIOR