DM BEACH HÅNDBOLD 2018

Sæby HKs U16 drenge repræsenterer hele Nordjylland til DM

Et hold med store ambitioner !

Drengene fra Sæby HK repræsenterer i dag, lørdag d. 16. juni, hele Nordjylland til det officielle Danmarks mesterskab for U16 Drenge i Beach Håndbold, som afvikles i Nyborg på Fyn.

”Vi har deltaget i 4 stævner op til DM med 2 hold, og er til alle stævner blevet nummer 1 og 2”, fortæller cheftræner Henrik Nielsen, så der blev aldrig tvivl om hvilken klub fra det nordjyske, der skulle repræsentere Nordjylland til DM.

Drengene har trænet flittigt på banen ved Sæby Fritidscenter i det gode vejr som sommeren har budt på, og det bliver spændende at høre, hvordan det vil gå til dagens stævne, hvor holdet er havnet i en pulje med Bjerringbro FH, DHG Odense samt Øresund Håndbold.

UPDATE:
Sæby HK vandt de 2 første kampe, men tabte kamp nr 3 i puljen og gik desværre ikke videre til semifinalen. De kommer stærkt igen næste år! Kæmpe indsats af drengene!

KAMPPROGRAM

  • Kl. 10.30 // Sæby HK vs Bjerringbro FH2 (vundet)
  • Kl. 12.45 // HUK – Øresund vs SÆBY HK (vundet)
  • Kl. 14.30 // Sæby HK vs DHG Odense (tabt)
  • Kl. 16.00 // Semifinale
  • Kl. 17.00 // DM Finale

SPILLERTRUP

Kasper Munk, Rasmus Karlsson, Tobias Maarschalk, Victor Kløve, Jonas Nielsen, Jacob Larsen, Victor Strunge, Magnus D Andersen, Philip Ramlow, Patrick Hou Nielsen & Christian Termansen.