KREDSMESTRE 2019
U12 drengene banker SHI i finalen 12 – 10

En suværen sæson ender på toppen af skamlen

Når man står ved bussen en søndag morgen kl. 9 og ser frem mod en spændende dag i Nibe til Kredsmesterskabet, kan man ikke undlade at tænke på den rejse U12 drengene har taget siden sommerferien 2018. Deres store hold blev skilt i 2, da en del af drengene blev rykket op til U14 pga årgang. Spillere man var vant til at spille ved siden af forsvandt, og man skulle pludselig til at genopfinde sig selv som hold! Ann-Mari Olsen takkede af som holdleder og istedet tiltrådte Marianne Nielsen som ny makker til Mette Nørgaard Pedersen, som har været hovedarkitekten bag drengene siden de startede med at spille håndbold.

Man spillede en ganske fornuftig sæson inden nytår og havde nogle gode kampe, men stadig var spillet ikke helt på plads. Alle havde ikke helt fundet ind i deres roller endnu, men det kom så tilgengæld meget hurtigt lige efter nytår. Farten var der pludselig i angrebet, presspillet fungerede og målene haglede ind på modstanderne! A puljen var en stærk pulje med mange gode modstandere som SHI, Sindal IF og Brønderslev IF. 10 kampe senere var man på 2. pladsen med flest sejre, men dog var SHI stærkest indbyrdes. 2. pladsen betød at man skulle til kredsmesterskabet for U12 drenge i Nibe. Vildt imponerende og meget fortjent! Drengene har spillet fantastisk i rigtig mange af deres kampe og har et ufatteligt stærkt sammenhold på tværs af hele holdet! A band of brothers..!

Men nu står vi her ved bussen… 13 tændte U12 drenge… U14 piger, U1o drenge.. forældre og en tromme der glæder sig til kamp! Soundboxen tændes på vej væk fra SFC.. forældre der skruer ned, børn der skruer op! Spændte og nervøse for man skal op imod et hold man overhovedet ikke kender og det eneste man ved om dem er, at de vundet alle deres kampe med samlet +50 i målscore! Lidt som at føle man skal møde Mikkel Hansen og PSG!

Kampstart 10.50 mod Nibe HK og drengene spiller en drøm af en kamp! Tosse godt forsvar og konsekvens i angrebet (af frygt for at nævne Bomholt for meget, så står han simpelthen for sygt i det mål) og man er foran med 6 kasser da der mangler 6 minutter af kampen! Nibe HK var et tossegodt hold, men Sæby HK står imod deres vilde rally og vinder med 16 – 14! De ‘Blå Pumaer’ på tilskuerpladserne går amok i ren ekstase.. u12 drengene er lettede, mega stolte og lige i dette sekund er der ingen tvivl om at Sæby HK tror fuldt og fast på at man kan slå SHI, tiltrods for at de har været sæsonens helt store nemesis!

Når man slår sin rival i finalen…

Ganske rigtigt, Sæby HKs U12 Drenge vinder kampen med 12 – 10 efter en utroligt medrivende og spændende kamp! SHI er et rigtig godt hold på alle pladser og især deres keeper er fænomenal, men vores drenge havde bare et nyt gear med i tasken og det kunne SHI bare ikke modstå i finalen. Uden tvivl var Bomholt i målet turneringens spiller for Sæby HK, men han havde 12 spillere ude foran sig som gav en indsats der var langt over forventet på alle pladser. Alle havde en rolle i sejren… i angrebet, i forsvaret, i kontraløb! 13 drenge der går i skyttegraven sammen, og kommer ud sammen! Hvis man tjekker videoen på facebook vil man se et utroligt tændt Sæby hold som nyder en kæmpe opbakning både fra tilskuerpladserne, men i særdeleshed også fra deres trænere som udnytter deres talenter og vilje til det maksimale! Det her hold spiller med hjertet, de har det sjovt og de er bare dygtige! Også kæmper de for hinanden på en helt fantastisk måde!

Lige nu og indtil næste kredsmesterskab, er de nr. 1!

3 april 2019 | Martin Nielsen
Foto/video | Sæby HK

NYESTE INDLÆG

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

Pink Darlings gør det igen

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments

U17 Drengene kvalificererer til 2. Division

onsdag, september 18, 2019|0 Comments

NYESTE INDLÆG | 1. DIVISION

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

U11 pigerne vinder Vendsyssel Julestævne 2019

tirsdag, december 31, 2019|0 Comments

U13 Drengene klar til AA

onsdag, december 11, 2019|0 Comments

U17 Drengene vinder 2. Division

tirsdag, december 10, 2019|0 Comments

NYESTE INDLÆG | SENIOR