FULDT TRYK PÅ SPEKTRUM
Konsekvent og fokuseret indsats fra drengene

18 september 2019 | Martin Nielsen

Efter et par hårde uger med kampe, først i kvalifikationsrunderne til 1. division, for at se hvor man var henne spillemæssigt og holdmæssigt, og nu i kvalifikationen til 2. division, som blev spillet i Sæby Spektrum i sidste weekend.

Holdet præsterede konsekvent, forventningerne blev indfriet og der var meget godt at tage med fra kampene i kvalifikationsrunderne. Sæby HKs U17 drenge tog selvfølgelig den ene af de sidste 2 pladser i 2. division og var ovenpå spilmæssigt i alle 3 kampe.

Den første kamp mod Aalestrup IF var en regulær lærestreg til modstanderen. De fik ikke et ben til jorden og kampen endte 22 – 8 til Sæby HK. Kamp nr. 2 var mod en noget bedre modstander i Balle M & IE, men de havde aldrig muligheden for at være foran og tabte med 3.
Drengene fra U17 var ikke de mest sprudlende på dagen, og var uden tvivl under pres for at levere og tage pladsen i 2. division, men som altid er de ekstremt clutch og koncentreret omkring missionen.

Vi glæder os massivt meget her på redaktionen til at se dem spille i 2. division. Holdet er stærkt og de forventer, at spille med i toppen og måske endda tage billetten op i 1. Division B igen. Vi krydser fingre for en skadesfri sæson med masser af spændende kampe og sejre i tasken!

Deres kampprogram vil blive lagt op på deres U17 profilside her på hjemmesiden når det bliver frigivet.