GODSTOGET MØDER HOLSTEBRO HÅNDBOLD 2
3. divisionsdamerne møder Thy Håndbold

Serie 4 damerne fejrer oprykning med kamp kl. 17.40 mod topholdet Taars/Ugilt IF

Sidste hjemmekamp for 2. & 3. Division

Så er der dømt topbrag i 2. Division i Sæby Fritidscenter søndag 24 marts kl. 15.00!

Holstebro Håndbold 2 kommer til byen! De ligger lige nu på 3. pladsen i 2. Division kun 1 point fra at komme i oprykningsspil, så de kommer til byen for at vinde! Men det bliver svært for dem at vinde i Sæby Fritidscenter! Vores damer spiller umådeligt flot håndbold og formen er helt på plads! Sejrene vælter ind og ingen hold kan vitterligt matche Sæby HK på deres bedste dag i 2. Division.

Sidst vi mødte Holstebro blev det til 25 – 25, men det var en kamp vi skulle have vundet. Vi havde ihvertfald chancerne til det og spillet, men igen Holstebro er et dygtigt hold og ligger ikke på 3. pladsen pga held i sprøjten, så det bliver uden tvivl en kamp hvor der skal kæmpes på bedste Sæby maner og fortsættes i samme spor som de seneste kampe og sæsonen generelt!

. . .. . . .. . .

3. divisionsdamerne møder Thy Håndbold kl. 16.20 og kan med en sejr rykke op på 2. pladsen i 3. Division og vinder man så igen i Viborg ugen efter, skal man i oprykningsspil til 2. division! Vi krydser fingre for 2 sejre i streg! Det kunne være så vildt hvis både 2. division og 3. division rykker op samme sæson!

U10 Drenge & Serie 4 damerne spiller tidligt og sent

U10 drengene tager kl. 11.30 imod Hals FS som ligger nr. 1 i puljen! Sæby kan med held i sprøjten og storsejr gå forbi Hals FS om 1. pladsen i puljen! Drengene har brug for støtte. Hals FS er et godt hold, men er til at snakke med hvis alt flasker sig på dagen!

Lige bagefter hopper vores dygtige U10 piger på scenen mod FFI kl. 12.15. Det bliver en spændende kamp og pigerne har brug for al den støtte de kan få!

Serie 4 damerne spiller topbrag mod Taars/Ugilt IF kl. 17.40. Damerne er rykket op i deres første sæson sammen som hold! Mega flot og imponerende! Vi krydser fingre for sejr!

Martin Nielsen | 24 marts 2019
Foto | Sæby HK & Finn Lassen

NYESTE INDLÆG

NYESTE INDLÆG | 2. DIVISION

NYESTE INDLÆG | UNGDOM

NYESTE INDLÆG | SENIOR