Kræfterne slap op efter inspirerende indsats..

En flot, tempofyldt 1.halvleg og en god start på 2.halvleg var ikke nok til at få point imod nr.3 Bjerringbro på udebane. Efter 14-15 pausen blev det til et unødvendigt stort nederlag på 24-36 mod et velspillende Bjerringbro hold. Men det var først godt midtvejs i 2.halvleg midtjyderne trak afgørende fra. Ved 22-27 med 13 minutter tilbage var pointene stadig indenfor rækkevidde, men kræfterne slap op og Bjerringbros større bredde blev afgørende.

– Flot angrebsspil med højt boldtempo og gode løb for hinanden, gjorde at 1.halvleg angrebsspil nok var sæsonens hidtil bedste. I 2.halvleg faldt tempoet lidt og det gav midtjyderne muligheden for at tage grebet på kampen. Desværre fik vi aldrig rigtig styr på Bjerringbros playmaker Line Gyldenløve, som rutineret styrede Bjerringbros angreb, fortæller Sæby træner Morten Arvidsson.

– Vi kæmpede flot og pigerne har stor ære af kampen, så vi fortsætter fremgangen. I dag mødte vi et af de 3 bedste hold i 1.division og der mangler vi lige lidt ressourcer til at kunne holde tilstrækkelig højt tempo, samt få tacklet dem ofte nok, slutter Morten Arvidsson.

Han kunne glæde sig over 7 spillere på scoringslisten – og den fart der er kommet over spillet igen efter julepausen.
Især glædeligt at bagspillere Sara Madsen med 7 mål og Ann Helen Adolfsen med 4 mål, har stor del i at åbne modstandernes forsvar.

Næste kamp er på lørdag mod Stjernen, hvor Sæby for første og eneste gang i sæsonen er favorit. Det er dog ikke endsbetydende med en nem kamp. I Odense blev det kun til en kneben 1 måls sejr i efteråret. I den forbindelse kan man afhente en gratis fribillet i Nordjyske Bank, som giver gratis adgang til kampen.