Svær udebanekamp i vente mod SønderjyskE

Lørdagens svære udekamp mod SønderjyskE, er en af de kampe vi ikke på forhånd kan regne med at der kommer point på kontoen i. Tværtimod er SønderjyskE på hjemmebane et af de stærkeste hold i 1. Division, hvilket bl.a. Ringkøbing Håndbold har fået at mærke. De har ambitioner om at komme i ligaen og ligger placeret i toppen af 1. Division lige under Vendsyssel og Ringkøbing.

– Deres fokus og revanchelyst er helt sikkert skærpet efter deres uheldige og overraskende nederlag i Odense mod IF Stjernen i sidste runde, udtaler Morten Arvidsson. De har været hårdt ramt af skader, men vi stiller heller ikke i stærkeste opstilling, så det bliver en vanskelig opgave, at snyde det notoriske tophold i 1. Division i Aabenraa. Vi har trænet med fokus på de næste nøglekampe mod modstanderne omkring os i bunden af tabellen, som Rødovre HK og Hadsten Håndbold, afslutter Sæby HK træneren.

Der er ikke mange kampe tilbage i sæsonen. Sæby HK ligger jo nok i tabellen, hvor man havde forventet vi lå inden sæsonen startede, men der er stadig et meget positivt håb i omklædningsrummet om at man klarer skærene, og dette med rette. Formen på det seneste er stærkt opadgående, men Sønderjyske er det stærkeste hold på papiret og banen, selv med deres skader. Tilgangen af Sara Jakobsen Madsen i Sæby har uden tvivl genstartet angrebets dynamik og potens, men vi er stadig langt fra at være et tophold i 1. Division.

Vi glæder os afsindigt til kampen i Aabenraa og vil kæmpe til sidste blodsdråbe, men vi har absolut ikke bookmakerne med os til kampen, tværtimod. Favoritter i 2. division, underdogs i 1. Division, sådan er gamet!