Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

2. Divisionsbraget mod Farsø KFUM HK lørdag spilles i Drinx Arena
  • november 7, 2021 | Martin Nielsen

Efter en lidt skidt sæsonstart med 2 nederlag i de 3 første kampe, er vi lige nu inde i en stime på 3 sejre i streg. Sejrene har ikke været så nemme som forventet, men når ambitioner kolliderer en smule med en lille genopbygning af holdet, så kan nemme kampe være svære. Ingen hold i 2. Division er dårlige hold, men kvaliteten af spillere i Sæby HK er høj. Sammenspillet er desværre ikke matchende endnu, men det forventede vi heller ikke.

Angrebsmæssigt er det potentielt uhyggeligt skræmmende for vores modstandere, når det kommer til at køre for fuld damp. Vi scorer i gennemsnit over 30 mål pr kamp!! Det er voldsomt mange mål.. problemet er at vi ikke har det stærke sammenhængene forsvar endnu, keeperne kom først for alvor igang i sidste kamp mod Aars HK på udebane, men procenterne skal længe op. Hvis vi afslutter/scorer hurtigt, giver det bare generelt mange chancer til modstanderne i den anden ende og det skal vi have styr på.

‘Nye ansigter i truppen bringer seværdigt håndbold med sig’

Vi har mange nye spillere i truppen og især Camille PHAN på playmaker positionen har udnyttet sin chance. Fremragende spil mod mål og meget opsat på at iscenesætte sine medspillere. Vi vil dog gerne at hun er mere selvisk til tider og søger sin egen egoisme som playmaker og banker sit vilde skud noget mere mod mål! Zusana TREPÁČOVÁ har givet en masse fysik i forsvaret og på sin vanlige plads som højreback! Dygtig spiller som bliver bedre i samspillet med de andre kamp for kamp. Straffekastsekspert og et godt nådeløst skud. Sophie VOLDBY bringer bare så meget angrebsvilje og fart, at hun er svær at stoppe. Hårdt, præcist skud og hurtige ben! 3 spillere som alle på hver sin måde gør Sæby HK stærkere!

‘Hårdt program forude, sejre skal indhente de 2 point’

Aalborg HK og SIK besluttede sig for at dele point, så vi er lige nu kun 2 point fra toppen, potentielt 3 hvis Hornslet vinder deres opgør mod Brabrand som forventet.

De 3 næste kampe SKAL vindes når vi møder Farsø KFUM HK og Silkeborg-Voel KFUM 2 hjemme og derefter HAI Ikast på udebane. Dernæst kommer de 2 kampe som afgør om vi er tophold, eller bedre held næste år holdet. Først topholde Søndermarkens IK på hjemmebane d. 4 December og derefter Hornslet IF på udebane d. 12 December.

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:36:55+02:00
Go to Top