Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Arbejdshandskerne er taget på til lørdagskampen mod Thy Håndbold
  • oktober 1, 2021 | Martin Nielsen

Det virker en smule uvirkeligt, at vi endelig efter så lang tid står her og skal spille 2. Divisionskamp igen! På hjemmebane, med vores egne tilskuere, det bliver bare fedt!

Men det bliver så sandelig også en arbejdskamp vi skal ud i! Sidste runde var en ommer. Der var så mange ting der ikke virkede, at mindet om den skal slettes. Øjeblikkeligt. Det eneste den kan bruges til er at skrive en fin manual om ‘how-not-to-play-a-handball-match’ og måske skabe en smule raseri indvendigt i samtlige tilstedeværende i kampen.. som absolut ikke kan være tilfredse med deres egen eller holdets indsats.

Thy Håndbold er et godt hold som vi har stort kendskab til. De tabte selv deres første kamp mod Hornslet IF med en enkelt streg, så de kommer også med et nederlag, men også en vished om at Sæby HK vaklede alvorligt mod Aalborg HK, og det kan være et trækplaster for dem som vi skal lukke ned for hurtigt og effektivt i starten af kampen.

Når det så nu er sagt, så er der ret valide grunde til at det gik så skævt mod Aalborg HK. Vi har 8 nye spillere på holdkortet. Nogle af dem er gået fra ungdom til senior og det vil selvfølgelig have en learning curve involveret, især i forhold til samspil med helt nye spillere, men også farten og brutaliteten en kamp spilles med. Vi vidste det godt, vi håbede det ikke ville være synligt på denne måde, men kampen mod Aalborg HK var ikke en kamp vi så frem til, tværtimod. Det var for tidligt på sæsonen til sådan et brag. Undskyldninger hører dog kun til i skraldespanden, så vi finder en vej igennem det. Holdet er stærkt, det mangler det sidste gel på banen, men holdet.. det er skarpt og når først toget ruller i Sæby HK, så er det frygteligt svært at stoppe!

‘Man taber ikke hele sæsonen i første kamp..’

Alle hold taber engang imellem. Det er kun 1 kamp ud af mange. De 2 point burde ikke betyde en forskel, hvis vi leverer varen når vi skal i resten af sæsonen, men de vidner også om et bundniveau som skal løftes før vi render ind i resten af topholdenene. Dygtige trænere og spillere finder vejen, vi har bare en smule mere arbejde foran os endnu inden vi rammer motorvejen.

‘Conny Nepper.. Ven, Holdleder, Legende’

Vi har mistede desværre for nylig en stor personlighed i Conny Nepper. Både som holdleder, men også især en stor ven og støtte til mange af de spillere der er på divisionsholdene. Hun var med i oprykningen til 1. Division, men kræften satte en stopper for hendes mulighed for at være på bænken i 1. Division. Det havde hun fortjent

Hun kæmpede med liv og sjæl, med mod og kærlighed til livet, for at holde sig i det. En kamp hun vandt i 14 år. Vi savner hendes hjerte, vi savner hendes tilstedeværelse, men værdsætter de minder hun var med til at forme både på og udenfor banen. Vi hører stadig din store stemme i genlyden fra tilskuerne, altid i hjertet, aldrig glemt.

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:37:51+02:00
Go to Top