Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Farsø KFUM kørt over i 1. halvleg.. Sejr på 29 – 21 til 2. Division
  • november 16, 2021 | Martin Nielsen

Hold da op for et festfyrværkeri ! Sæby HK havde totalt kontrollen fra start til slut. Farsø KFUM manglede på dagen 2 spillere, men spørgsmålet er om det havde hjulpet. Vi spillede fra startfløjt utroligt disciplineret i forsvaret, nærmest umulligt at komme igennem for Farsø KFUM. På denne dag spillede alt og hurtigt bragte vi os på 10 – 0.
Der gik faktisk 15 minutter før Farsø kom på måltavlen!

Det gode forsvarspil medførte en føring på 15 – 2 i godt samarbejde med et yderst farligt og præcist angreb. Systemerne spiller på alle cylindre og afslutningerne var i særklasse! Første halvleg var en drøm! Alt virkede, stadig plads til forbedringer uden tvivl, men standpunktet blev hævet langt over de sidste par kampe.

2. Halvleg fortsatte med det gode forsvarspil og keeperspil, men angrebet satte lidt bremsen i. Nye ting blev afprøvet og det medførte at Farsø fik en lille tro på tingene igen. De tekniske fejl i angrebet hjalp heller ikke på at holde scoringsdampen oppe. Kampen var aldrig i fare. Vi burde nok have vundet den 40 – 10, men selvom den endte 29 – 21 var det en opvisning i hvad Sæby HK er istand til når det hele kører.

‘Endnu en kamp venter på Søndag i Spektrum’

Dette er en kamp der skal vindes. Silkeborg-Voel ligger i bunden og hungrer efter måder at finde point på. Vi skal fortsætte takterne fra kampen mod Farsø og have trykket silkeborg helt flade fra start.

SÆBY HK vs. Silkeborg-Voel KFUM

Søndag 21 November | 14.00 | Spektrum B

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:29:51+02:00
Go to Top