Sæby Håndboldklub

Nyheder

Gysertimen kommer til Sæby! 2. Division klar til kamp

  • Date: oktober 14, 2020

Efter det brandærgelige nederlag i sidste spillerunde til Søndermarkens IK på 35 – 29, må man erkende at det er nu eller aldrig. Efter 3 kampe har vi kun 2 point. Vi havde nok forventet et par point mere med de drømme vi render rundt og har, men intet kommer nemt, ej heller i 2. Division. Man skal ville det og tage opgaven på sine skuldre. Ingen tvivl om at vi mangler noget vildskab på banen. Vi mangler en der stepper op og tager kaptajnrollen på sine skuldre og inspirer de andre, for vores forsvar trænger i den grad til styring. Vi scorer 29 mål, hvilket burde være nok til en sejr i 2. Division, men når vi samtidig lukker 5 mål ind, så er der tydeligvis noget der skal ændres på. Søndermarken har altid været et hold vi har haft krammet på, men den scene er skiftet. Vi har mistet vores vindervilje for en stund, den skal vi have genskabt før det er for sent.

Når det er sagt er der meget godt at spore på holdet. Vores angreb er efterhånden ved at blive ekstremt potent og hvis vi kan få styr på forsvaret, så er der ingen tvivl om at vi bliver ufatteligt svære at slå. Men det skal ske nu, før vi mister for mange point i topstriden. Søndermarken har taget fart og alle ved at oprykning til 1. Division er frygteligt svært, hvis du skal spille oprykningspil mod 1. divisionsklubberne.

Vi skal finde vores identitet i weekendens kamp mod Silkeborg-Voel KFUM 2 og den skal være frygtindgydende for resten af 2. Division.

Kom ned og se kampen på Søndag i Sæby Spektrum kl. 13.00. Der er gratis adgang.

Efter kampen dukker 3. Division op mod Aalborg Studenternes IF kl. 14.30.

DU MÅ MEGET GERNE DELE ARTIKLEN ONLINE

LÆS FLERE NYHEDER

UNDER OMBYGNING

2021-09-27T09:38:28+02:00
Go to Top