GODSTOGET BREMSER HADSTEN HÅNDBOLD
Vinder overraskende på hjemmebane med 27 – 26

22 september 2019 | Martin Nielsen

Sikke et brag der blev spillet i Sæby Spektrum, og med hvilken afslutning! Godstoget bremser Hadsten Håndbold med 27 – 26 i en kløgtig og ekstremt velspillet kamp!

Det her var kampen mange spillere på Sæby HKs mandskab havde drømme om at vinde. Man vidste hvordan man skulle knække Hadsten, men om man kunne gøre det når det gjaldt, var det helt store spørgsmål! Lige før halvleg var man foran med 1 enkelt mål, men Hadsten Håndbold er et stærkt mandskab med mange strenge at spille på, så derfor gik man pludselig til pausen 30 sekunder senere bagud med 15 – 14.

2. halvleg gik igang og med taktiske ændringer i pausen fra Morten Arvidsson, trak forsvaret sig endnu mere sammen og stoppede den stærke stregspiller, Ida Jespersen og trak hende helt ud af kampen. Playmaker Helle Walentin styrede spillet fint hos gæsterne, men blev også i perioder holdt godt nede af Sara Andersen og Mathilde Jensen. Stærke parader i midten af forsvaret, gjorde livet surt for Hadstens skytter i den sidste halvdel af 2.halvleg.

I angrebet kom der fint bredde på spillet, hvilket især Sabina Bruun, Malene Mølholt og Sara Andersen forstod at udnytte. Sara Andersen øgede til 27-25 da der resterede 15 sekunder, inden Hadsten fik reduceret til slutresultatet 27-26 i sidste sekund. Alle på Godstoget spillede en fantastisk kamp, men især Ditte Sørensen på målet havde en forrygende anden halvleg, med flere 100 % redninger.

NÆSTE KAMP

IF STJERNEN, ODENSE – SÆBY HK
6 oktober 2019 | Skt. Jørgens Hallen, Odense


TOPSCORER | SÆBY HK

Sara Andersen, 14
Malene Mølholt, 11
Lotte Hein, 10 (7)
Mathilde Jensen, 4
Mette Olesen, 4
Sabina Bruun, 4
Mathilde Bidstrup Nielsen, 2
Ann-Helen Glückstad Adolfsen, 2