EVENTYRET FORTSÆTTER
Godstoget vinder i Odense over IF Stjernen med 21 – 20.

6 oktober 2019 | Martin Nielsen

Godstoget kører for fuld damp og vinder fortjent, men meget overraskende over IF Stjernen i et rent eventyr om point i H.C. Andersens by Odense. Vi fangede cheftræner Morten Arvidsson efter den flotte kamp for en udtalelse.

‘Det blev præcis lige så spændende som forventet. IF Stjernen har gjort det flot, men tabt knebent i deres kampe indtil videre. Vi fik en flyvende start, som blev skabt på sæsonens bedste forsvarsindsats’, sagde Sæby HKs træner, Morten Arvidsson. ‘Egentlig var det kun i den periode, hvor Stjernen kom tilbage i kampen fra 10 – 15 til 16 – 16, at vi vaklede lidt i forsvaret. Ellers var det et yderst solidt forsvar, foran en meget velspillende Ditte Sørensen i mål. Vi fører hele kampen og vinder fortjent, men det blev mere spændende end nødvendigt pga mange store chancer i slutfasen der blev misbrugt’ forsætter Sæby HK træneren.

Kontrafasen blev den afgørende faktor, hvor Sæby HK var skarpest. Holdet viste stor moral og det var tydeligt at viljen til at vinde kampen var stor. Alle fortjener stor ros, men et par forløsende mål af Mathilde Bidstrup Nielsen, som ellers havde været på bænken hele 1. halvleg, var store mentalt afgørende mål i slutfasen. Malene Mølholt skal i særdeleshed også nævnes for sit modige forsvarsspil, som et gav et ekstra krydderi på kampen og for Sæby HK.

Nordjyske fangede Lotte Hein Jørgensen for en udtalelse efter kampen. ‘Vi har fået en fantastisk start og er meget godt tilfredse med pointhøsten. Vi ved godt, at 1. Division er en hård række med mange gode hold, men vi er fyldte med selvtillid. Vi kan godt være med, når vi rammer vores topniveau. Det var meget hektisk og dramatisk i de sidste minutter. Det lykkedes dem at stresse os, og så brændte vi for meget. Men heldigvis holdt det hjem til to point’, konluderede playmakeren der bidrog med 3 scoringer.

Næste kamp for godstoget er Lørdag d. 12 Oktober på hjemmebane i Sæby Spektrum. Kampstart kl. 15.00.

TOPSCORER | SÆBY HK

Sara Andersen, 19
Malene Mølholt, 16
Lotte Hein, 13 (9)
Mette Olesen, 7
Sabina Bruun, 6
Mathilde Jensen, 5
Mathilde Bidstrup Nielsen, 4
Ann-Helen Glückstad Adolfsen, 2