OPRYKKER MOD OPRYKKER
H.C. Andersens by danner rammen om et brag om vigtige point

4 oktober 2019 | Martin Nielsen

Nøglekampen mod et IF Stjernen hold, som har spillet meget tætte kampe mod nogen af de forventede tophold. De er som Sæby HK, oprykkere i denne sæson og har spillet med stor entusiasme og virket meget erfarne i deres spil! Et stærkt kollektiv med en god kontrafase og et velkomponeret hold, der helt sikkert vil overraske flere hold i 1. Division i løbet af året. De har endnu ikke vundet i deres 3 første kampe, men det er kun et spørgsmål om tid før de kommer på tavlen.

Vi fangede Morten Arvidsson for en udtalelse om kampen.. ‘For os en yderst svær opgave. Den intime Sct. Jørgens Hal, har været et vanskeligt sted at vinde i mange år for udeholdet. Vi vil forsøge at være med sålænge som muligt. IF Stjernen er mere rutinerede end os, så vi får det yderst vanskeligt’.
På trods af sejren mod Hadsten Håndbold på 27 – 26, har Morten Arvidsson stadig IF Stjernen som favoritter til at vinde kampen.

Indtil videre er vi godt tilfredse med sæsonen indtil videre. 2 kampe, 2 point er mere end tilfredsstillende mod 2 så dygtige hold, men det bliver en kamp resten af sæsonen for hvert eneste point. Alt er dog muligt, det så man tydeligt mod Hadsten Håndbold, så derfor tror vi på en smal sejr i Odense på redaktionen. Holdet har selvtillid og swag, men møder et hold der er vanvittigt sultne efter at vise de kan følge med i 1. Division. Forsvar, sublimt målmandspil og konsekvent angreb!

TOPSCORER | SÆBY HK

Sara Andersen, 14
Malene Mølholt, 11
Lotte Hein, 10 (7)
Mathilde Jensen, 4
Mette Olesen, 4
Sabina Bruun, 4
Mathilde Bidstrup Nielsen, 2
Ann-Helen Glückstad Adolfsen, 2