Sæby Håndboldklub

Nyheder

ÅRETS FØRSTE HJEMMEBRAG I 2. DIVISION. HOLSTEBRO KOMMER TIL SÆBY

  • Date: september 26, 2020

Der tegner sig til at blive et vanvittigt brag mod Holstebro Håndbold 90 på tirsdag 29 september kl. 19.30 i Sæby Spektrum. Begge mandskaber møder op til kamp for at få begge point med hjem, ingen vil tabe da begge hold føler sig som et af de førende hold i 2. Division.

Holstebro Håndbold kom skidt ud af deres første kamp mod Søndermarkens IK med nederlag på hjemmebane med 22-23. SIK er blevet skarpt forstærket op mod denne sæson, men det var stadig en kamp man havde forventet Holstebro trække sig ud af med en sejr. Derfor må det forventes at Holstebro kommer til byen med både en smule pres, men også en vilje til at vise at første kamp var en skuffelse, men ej et syn på hvor holdet rent faktisk burde være.

Sæby HK har alt at tabe i denne kamp. Der skal 2 point på kontoen. Spillet skal flyde og forsvaret holde samme standard som mod Ikast. Til gengæld skal angrebet være mere kynisk og spille med mindre nervøsitet. Vi ville for meget i sidste kamp, og uden mange kampe op mod sæsonen som træning, kan man bare ikke forvente at den timing sidder der endnu. Derfor skal tempoet en smule ned i det fremadrettede spil, omend alle kontraer skal forfølges. Vi har hurtige spillere på fløjen, det skal udnyttes hvis det er muligt. Ellers skal bolden roligt op af banen, chancen skal skabes og iskoldt udnyttes. De tekniske fejl skal udryddes.

Vi glæder os til kampen og håber på en vild stemning i hallen, selvom det er en højst sandsynligt kold og våd aften udenfor hallen. Men indenfor, der bliver der fuldt tryk på det kan vi allerede godt love nu.

DU MÅ MEGET GERNE DELE ARTIKLEN ONLINE

LÆS FLERE NYHEDER

UNDER OMBYGNING

2021-09-26T20:04:42+02:00
Go to Top