Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Så starter sæsonen for alvor! 2. Division møder Aalborg HK lørdag i Aalborg..
  • september 24, 2021 | Martin Nielsen

Vi er klar ! VI ER HELT KLAR !

Imorgen møder vi Aalborg HK i sæsonens første 2. Divisionskamp og det bliver simpelthen så vildt, at vi dårligt kan vente! Vi har ventet i evigheder på at få lov at spille håndbold igen! At give den så meget gas, at hele Sæby mærker det jordskælv vi har tænkt os at skabe på banen i Aalborg med kampstart kl. 13.30 i Idrætshallen. Til træningen igår aftes var der både spænding blandet med lidt nervøsitet. Det er trods alt første kamp og det er mod en stærk modstander. Et hold der selv ser sig som tophold i 2. Division, men sandheden er.. ingen ved reelt set helt hvor de står, men vi kan se på vores hold at det er stærkt! Det er nok som helhed et hold der minder om det hold vi mønstrede i 1. Division. Større bredde, mere vildskab og langt flere spillere der kan levere når det hele presser på.

Vi er for evigt stolte af holdet der rykkede os i 1. Division, men det her hold er en god sammenblanding af nordjysk vildskab og europæisk topkvalitet. Potentialet til at rykke op igen er i høj grad tilstede!

Nye spillere på holdkortet til sæsonen.. Sophie Voldby (tv), Zuzana Trepáčová, Camille Phan og Ella Maxeby

Morten Arvidsson står i spidsen for pigerne igen i år. Et samarbejde der har haft stor indflydelse på klubbens flagskib. Det er en stor mundfuld at tage et 3. Divisionshold og rykke det helt op i 1. Division og blive der. Vi var ikke langt fra at gøre det næsten umulige sidst og vi tror og drømmer om, at der sker igen. Missionen er klar. Vi skal tilbage i 1. Division!

‘Nye spillere på holdkortet’

Vi har mistet et par spillere op mod denne sæson, men har til gengæld også fået 4 nye dygtige spillere som bringer en helt ny dimension med sig. Ella Maxeby er kommet til i målet og er en ung og meget dygtig keeper. Sophie Voldby, Zuzana Trepáčová, Camille Phan er alle bagspillere med masser af vildskab og angrebslyst. Sultne og euforiske. De passer perfekt ind i Sæby HK og er faldet rigtig godt til på holdet!

Sæby HK har et helt nyt udtryk i denne sæson og vi glæder os utroligt meget, til at se hvor det bringer os hen!

‘Samarbejde mellem 2. Division og SEIF’

2. Divisionsholdets samarbejde med SEIF er sublimt. Det virker på alle parametre, både for dem og os. Det betyder også, at vi har 4 U19 spillere med fra SEIF til kampe i 2. Division i en naturlig overgang fra ungdom til senior.

Velkommen på holdkortet Kirstine Bang, Caroline Eisenhardt, Nanna Mariegaard og Frida Robenhagen.

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2021-09-24T11:34:47+02:00
Go to Top