Sæby Håndboldklub

Nyheder

SKUFFELSE I SÆBY SPEKTRUM EFTER UAFGJORT MOD HOLSTEBRO HÅNDBOLD

  • Date: september 30, 2020

Det var et vanvittigt antændt Sæby HK hold der dukkede op til kampstart mod Holstebro Håndbold 90. Efter 10 min stod der 8-3 på måltavlen og det lignede hurtigt en kamp som Holstebro overhovedet ikke skulle være andet en statister i, men… med et slutresultat på 26 – 26 må man bagefter gøre sig nogle tanker om, hvad der helt præcist gik galt.

Sæby HK gik til pausen med 13 – 12 og på det tidspunkt havde de 2 stregspillere fra Holstebro hamret 10 kasser ind tilsammen, på nogle gevaldige forsvarsblundere, som desværre fortsatte det meste af kampen. Først de sidste 10 minutter fik man styr stregspillerne og forsvaret, men på det tidspunkt var man i en gigantisk dyst om at vinde kampen. Den bølgede frem og tilbage, hele tiden kun med et enkelt mål som forskel.

Da der manglede 6 sekunder af kampen scorede Sæby HK, hvad der burde have været det afgørende mål. Men på de 6 sekunder lykkedes det Holstebro at komme til en afslutning, som bliver stoppet med en fantomredning af Sofie Hulsig, som stod de sidste 12 minutter af kampen. Stemningen tager til i styrke, for dernæst af blive slukket af dommerens fløjte.. og hans arm der indikerer straffekast. Det eksekverer Holstrebro iskoldt. Uagjort. Puuuh. Flad fornemmelse, og en ret stor skuffelse. En skuffelse man kun har et par dage til at komme over, da den står på møde med et af de formodede tophold i weekenden Skive FH.

Tydeligvis har Sæby HK et issue i forsvaret. Der er mange spillere som dog spiller en ganske fornuftig kamp, meget godt inden skudafviklingerne, men boldene fløj lidt rundt omkring og når man tænker på alle de mål man samtidig laver.. så burde der have stået 10 flere på kontoen, og 10 mindre på Holstebros.

Lige nu, er vi selv skyld i at vi “kun” har 2 point efter de første 2 kampe, og det er idet mindste positivt. For kan vi fixe vores issues, så burde det blive ultra eksplosivt. Det har alle muligheder for det, og vi må og skal lave et rent statement i Skive om at nu er vi igang.

DU MÅ MEGET GERNE DELE ARTIKLEN ONLINE

LÆS FLERE NYHEDER

UNDER OMBYGNING

2021-09-09T10:05:48+02:00
Go to Top