Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Thy Håndbold sendt hjem med nederlag. Sejr til Sæby HK i spændende kamp!
  • oktober 3, 2021 | Martin Nielsen

Vi var uden tvivl det bedste hold på banen. Vi burde have vundet med 20 kasser, men vi er stadig et stykke fra topformen. Sejren var dog helt fortjent og meget nødvendig, både for selvtilliden og stillingen i 2. Division.

Morten Arvidsson var ikke helt tilfreds efter kampen. Forsvaret havde store problemer i 1. halvleg med at holde Thy’s streg fra at gøre hvad hun ville. 7 scoringer på 7 forsøg. Det blev rettet op mod 2. halvleg, men det betød så bare at deres back skød uforstyrret henover midten uden assistance til Julie Farum i målet.

Der var en smule nervøsitet i hallen, da Thy Håndbold udlignede, men Sæby HK var iskolde da det virkelig gjalt. Hurtigt tog de en 3 måls føring og kørte sejren sikkert hjem.

Holdet er stærkt, men vi er stadig et stykke fra at se det fulde potentiale i holdet. Men når det kommer, så holdt fast, for det bliver en hæsblæsende tur!

‘Højtflyvende, intenst angrebsspil..’

Angrebsspillet var uhyre effektivt og underholdende at se på, men der var simpelthen så mange 100% afbrændere på en ganske god keeper fra Thy Håndbold, men der skal vi simpelthen være langt mere kolde og kyniske. De bolde skal ind! Gode angreb, gode afleveringer og finurligheder, må og skal belønnes med scoring. Alt i alt, godkendt. Det var en vigtig vigtig sejr!

‘Caroline Eisenhardt… playmaker, sharpshooter’

Caroline Eisenhardt gav den fuld gas i kampen mod Thy Håndbold, det gjorde alle, men der var bare noget over det smækskud hun smed afsted i 2. halvleg. Det var tossehårdt, med så meget swip at både forsvarspiller og keeper måtte kigge forgæves efter skudet. Minutterne inden satte hun er forsvarspiller så vildt, at man ikke kunne andet end ryste på hovedet af benovelse, uanset hvad hold du holdt med.

Nogen burde måske også lige tjekke op på den ene målstolpe efter Sara Andersens kanonkugle. Den kun umuligt stadig være intakt efter at blive ramt så hårdt af en bold.

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:37:45+02:00
Go to Top