Sæby Håndboldklub

Nyheder

  • december 11, 2021 | Martin Nielsen

Kampen mod Søndermarkens IK blev desværre et nederlag, men det betyder ikke at drømme og håb er væk. Chancen er der stadig, selvfølgelig kræver den flere vægge at klatre, og vi kan ikke selv afgøre tingene mere selv. Det starter mod Hornslet IF på søndag i Hornslethallerne. Vi skal have en sejr hjem. Vi kan simpelthen ikke tåle at tabe flere point. Søndermarkens IK virker som et hold der er uhyggeligt svært at slå, derfor virker 1. pladsen lige nu en smule ude af rækkevidde. Det er nr. 2 dog ikke, men det kræver en indsats og en mentalitet som vi kun har set i enkelte kampe i denne sæson.

Holdet er stærkt, det har det bevist i adskillige kampe, men forsvaret og keeperne har endnu ikke helt fundet sammen, hvilket reelt set betyder at vi skal score rigtig mange kasser for at vinde. Der er masser af selvtillid, men alligevel kører tingene bare ikke helt. Det håber vi de kommer til efter julepausen med udhvilede spillere.

Vi er stadig med i ræsset om toppen, men det kræver en sejr mod Hornslet IF, så vi også kan bevise det overfor os selv.

‘Alle har høje drømme…’

Vi er et par hold i 2. Division som alle har hvad der skal til for at spille 1. Division, men vi virker stadig som om vi halter en smule efter i vores samspil. Mange nye spillere betyder meget og det har været en stor opgave at få alle ender til at passe sammen, og der er stadig et par løse.

Meget positivit i første halvdel af sæsonen, også punkter der skal rettes og kigges på. Men alt i alt er vi ret tilfredse med at være tæt på toppen. Men det er nu vi skal igang! Helt igang!

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T11:22:43+02:00
Go to Top