Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

U15 drengene ligger numero uno i 2. Division
  • november 12, 2021 | Martin Nielsen

Der er ren eufori i U15 drengenes omklædningsrum for tiden. Efter 5 ud af 10 kampe ligger de nr. 1 i 2. Division med kurs mod 1. Division. Vi skal ikke jinxe noget, men drengenes udvikling for en lille klub som Sæby HK er totalt on point. Stor kredit til drengene og deres trænere Mette Pedersen & Marianne Nielsen. Det er nu man kan se frugten af alt det arbejde de har lagt i det i så mange år sammen.

Der er ingen tvivl om, at det hjælper at man er 2. års U15 spillere. Dette er deres år til at shine og få noget ud af mulighederne. Det kræver dog mere end bare held og 1 år mere på alderskontoen. Det kræver en god potion ild og vilje til at vinde og konkurrere. Det kræver at man står imod året hvor man får hug, hvor man møder dem man skal lære af og får en lussing, der kræver en hård mentalitet at komme igennem.

‘Hvis man ikke sigter på noget, rammer man heller ikke noget..’

Jeg tror ikke drengene helt tænkte på mulighederne for at komme i 1. division inden sæsonstart. Alle gik ind til kampene, med en stor mangel på viden omkring sit hold. Hvad har vi mistet under corona pausen, hvad har de andre mistet.. hvordan smider man rusten og bringer det vanlige samarbejde tilbage. Hvordan holder man fast i viljen, mens drengene sidder bag en playstation i 12 måneder..
De har altid drømt stort, og det gør de stadig! Heldigvis, og den ting der slår igennem.. holdfølelse!

Vi krydser fingre for at de holder spillet kørende…

SÆBY HK vs. Team Aalborg SV

Søndag 14 November | 11.30 | Spektrum A

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:30:07+02:00
Go to Top