Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Vi leverede ikke hvad vi skulle! Nederlag til Aalborg HK i 2. Division..
  • september 26, 2021 | Martin Nielsen

Aalborg HK spillede en god kamp, men det var som om det var mere os selv der skød os i sænk, end det var Aalborg HK. Vi tillod modstandernes fløje at score på samtlige 10-12 forsøg i første halvleg uden en eneste redning. I den anden ende brændte vi så næsten samtlige 100% chancer. Så er det bare svært at vinde, når man spiller mod toppen af poppen.

Men hvorfor virkede vi egenligt så handlingslammede i kampen. Der var slet ingen gnist eller tænding på hverken banen eller bænken. På alle måder gjorde vi det nemt for Aalborg HK at gøre det helt onde ved os i første kamp og vi var ude af stand til at svare igen.

Der var nu også positive elementer i kampen, men man skulle lede efter dem. Bang spillede en ganske fornuftig kamp på stregen. Forsvaret stod ganske godt, men gav alt for meget snor til fløjafslutninger.

‘Videre mod Thy Håndbold’

Vores første hjemmekamp i rigtig lang tid er på lørdag mod Thy Håndbold kl. 13.00 i Sæby Spektrum.

Thy Håndbold er et godt hold som vi har stort kendskab til fra tidligere opgør. Vi er ikke hvor vi burde være som hold, hvor vi skal være, men Thy Håndbold kampen kommer på et godt tidspunkt. Holdet passer godt til os og vi forventer, kræver af os selv, at vi leverer en højoktan kamp.

Vi glæder os til at se dig i hallen på lørdag! Vi har brug for opbakningen!

#ViKæmperForSæby

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:37:58+02:00
Go to Top