Sæby Håndboldklub

Nyheder

  • december 11, 2021 | Martin Nielsen

Det var et brag af en kamp i første opgør mellem Sæby HK og Skalborg SK i kvalifikationsspillet til Jyllandsserien! Begge hold sprudlede kampen igennem, men Sæby HK førte det meste af kampen og virkede som det stærkeste hold på hjemmebanen i Nordjyllandshallen.

Kampen havde alt hvad man drømte om som håndboldfan! Vilde mål, masser af drama og et rødt kort der kunne diskuteres… og ikke at glemme et par keepere der gjorde deres for at holde liv i drømmen og håbet for begge hold. Der er ingen tvivl om at begge hold efter gårsdagens kamp fortjener en plads i Jyllandsserien. Det er to toptændte og dygtige hold som spiller med selvtillid og swag!

Men vi tror på Sæby (SELVFØLGELIG, ALTID) FORDI de rent faktisk spiller noget af deres bedste håndbold nogensinde! De har stadig enkelte udfordringer med at dæmme op i forsvaret i venstre side, men ellers er det et højoktan forsvar som står fast og lukker ned! Angrebet er dynamisk og effektivt og uhyre konsekvent i store perioder.

‘Hvis du ikke skal noget søndag… så…’

Burde i virkelig tage ind og støtte drengene! De skriver historie, det er en god historie og den fortjener flere kapitler! Så hjælp dem i kampen, støt dem, giv den alt hvad den har, for det vil de uden tvivl gøre!

LETS MAKE HISTORY, TOGETHER

Skalborg SK vs. SÆBY HK

Søndag 12 December | 17.30 | Agri Nord Idrætscenter

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:36:16+02:00
Go to Top