Serie 1 Herrer … Skriver klubhistorie! OPRYKNING TIL JYLLANDSSERIEN!

Serie 1 Herrer … Skriver klubhistorie! OPRYKNING TIL JYLLANDSSERIEN!

  • december 12, 2021 | Martin Nielsen

Det er simpelthen så hamrende vanvittigt, vildt og frådigt! Superlativerne står i kø for at være en del af denne fejring! Det var et skuffet Skalborg SK hold der indså, at løbet var kørt 2 minutter før tid.. deres drøm var knust! Sæby HK knuste den! Godt og grundigt!

Sæby HKs serie 1 drenge er ikke længere. De kan nu stolt kalde sig Jyllandsserie og meget fortjent må vi bemærke! Ja vi er da topfarvet af vores tilhørsforhold, men seriøst. Se dem spille! Og så er du velkommen til at dele vores synspunkt bagefter! Det er god håndbold, det er rigtig seriøst god håndbold.. og det er så spændende, at du vil opdage at du skal huske og trække vejret!

Skalborg SK er et stærkt hold! Det var en helt lige kamp, men 10 minutter inde i 2. halvleg går Sæby HK en smule i stå og Skalborg bringer sig på 25 – 22, og det er så her at Sæby HK viser deres sande styrke! De trækker sig selv ud af posen som Skalborg forsøger at snøre omkring dem, med fantastisk angrebspil og et forsvar der begynder at lukke mere og mere ned!

På de næste 20 minutter scorer Skalborg SK kun 5 gange, mens Sæby HK banker 11 kasser i mål! Clutch! Præcision og dyb fokus! Det her er uden tvivl Serie 1 herrernes bedste sæson! Den mest komplette, men… selv med en sæson med 8 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag, så er der stadig ting at gøre. Ting der kan forbedres i angrebsspillet, optimering af dynamikken i forsvaret. Det her et hold på vej.. kom med på lyntoget, for det har saksuseme sat fart på!

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:36:05+02:00
Go to Top