Sæby Håndboldklub

Nyheder

Godkendt indsats og kamp af drengene fra Jyllandsserien. 2. halvleg bød på flot Sæby HK spil.

Der var ingen tvivl om at det ville blive en svær kamp mod dagens modstander Aabybro HK. Man har mødt dem tidligere og man betegner dem som toppen af Jyllandsserien. De lagde godt fra land og tog Sæby HK på sengen i første halvleg 9 – 17.

2. Halvleg var dog en helt anden affære. Drengene fra Sæby kom ud af omklædningsrummet med fornyet gejst og vilje og kvaliteten på banen steg fra første fløjt. Langsomt og sikkert hentede de ind på Aabybro HK. Fabricius i målet og forsvaret fik bedre styr på skytterne og mand mod mand duellerne og roligt begyndte man at tro på, at man måske kunne komme helt op.

Desværre punkterede ballonen igen, et par afbrændere der blev straffet i den anden ende gjorde livet svært i de sidste minutter af kampen. En bedre start på kampen og det havde uden tvivl været et helt andet opgør vi ville have været vidne til. Men på dagen havde Aabybro HK bare lidt mere tur i den.

Der må uden tvivl være en masse irritation over nederlaget, men også en viden om at, hvis man improver på sig selv og begår mindre fejl, så er man pludselig med i denne kamp. Jyllandsserien er igang, vi tabte med 6 på denne dag, men vi tror på det. For spillet var utrolig flot i store momenter af kampen, især i 2. halvleg.

Sæby HK Ungdom & Senior

Sæsonen er næsten slut. Vi ser frem til 2022 – 2023

Sæby Spektrum & Nordjyllandshallen

Flere nyheder

.. Håndbold for alle ..

SPIL
HÅNDBOLD

SPIL HÅNDBOLD I SÆBY HK

Træningstider Ungdom
2022-05-08T06:20:11+02:00
Go to Top