Serie 1 Herrer … Banker hårdt på Jyllandsseriens hoveddør

Serie 1 Herrer … Banker hårdt på Jyllandsseriens hoveddør

  • december 4, 2021 | Martin Nielsen

Sæby Spektrum byder på en rendyrket vikingedyst i Hal B kl. 15.00. Sæby HKs Serie 1 herrehold spiller mod Taars/Ugilt IF, som tidligere på sæsonen vandt over Sæby HK. Siden den kamp har meget ændret sig, da drengene er gået på rent sejrstogt og kun har smidt de 2 point mod dagens modstander.

Serie 1 drengene ligger nr. 1 og med en sejr i dagens opgør, er de helt sikre på at vinde Serie 1 puljen.

Drømmen har eksisteret længe. Drømmen om at komme i Jyllandsserien og tættere på Divisionshåndbold. Men først… ender de som nr. 1 skal de i oprykningsspil mod vinderen af Serie 1s pulje 2 om den ene plads i Jyllandsserien. Vind eller forsvind kampe kan bare noget.. mere om det. Lige nu drømmer vi, som vi altid gør.. drømme kan noget, de flytter bjerge, hvis man har den rigtige guide.

‘Ny træner er et scoop’

Serie 1s nye træner op mod denne sæson har bragt holdet sammen til at performe på et højt plan. Holdet har altid været proppet med dygtige spillere, men først i år hænger det hele sammen. Det er som om det sidste der manglede i puslespillet var samspillet mellem Stefan Jensen og alle spillerne. Nye tanker, ny inspiration, genopfunden håndboldvildskab.. idag kommer prøven Stefan og drengene venter på.

GAME DAY | Sæby HK vs. Taars Ugilt IF

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:36:23+02:00
Go to Top