Serie 1 Herrerne tager imod Aabybro HK i Santander Cup

Serie 1 Herrerne tager imod Aabybro HK i Santander Cup

Serie 1 Herrerne tager imod Aabybro HK i Santander Cup

  • Date: september 24, 2020

Santander Cup for herrerne er igang igen. Sæby HK er allerede med i 1. runde og møder Aabybro HK i hvad der tyder på at blive en rigtig herre dyst. Aabybro HK spiller i Jyllandsserien, som vores serie 1 herrer i år forsøger at rykke op i. Drømmen i Santander Cup er endnu engang at nå så langt, at der kommer et tilskuervenligt hold på besøg i Sæby. Den drøm kræver også en rigtig god stemning fra tilskuerrækkerne, så vi håber at alle der kommer til kampen, giver den fuld gas i 60 minutter, så er der ingen tvivl om at vores gutter gør det samme inde på banen! De er bedst med en tændt hal bag sig!

Ingen tvivl om at Aabybro HK kommer til byen med favoritværdigheden, mens springet fra Serie 1 til Jyllandsserien egenligt ikke er så langt, så er der kun 1 plads hvert halve år til oprykning, og mange hold kæmper om den enkelte plads. Sæby HK er et stærkt hold, og umiddelbart forstærket med tilførsel af de nye spillere. Aabybro er også et rigtig stærkt hold, men de ved også at det er frygteligt svært at spille mod Sæby HKs seniorherrer på hjemmebane.

KAMPEN SPILLES KL. 19.30 i SÆBY SPEKTRUM // TORSDAG 24 SEPTEMBER

NYE SPILLERE PÅ HOLDET

Vi har et par nye spillere på holdkortet, da mange af vores tidligere U17 drenge er rykket op til U19. Så der er blandet godt i bolcheposen til aftenens kamp! Vi forventer meget af kampen, som ikke nok med videre deltagelse i Santander Cup er attraktiv, så er det også en prøvelse af hvad drengene kan med denne sæson.
Lige nu ved ingen reelt set hvor stærke de er. Træningskampe er træningskampe, er træning. Nu er det alvor.

LETS GO #ViKæmperForSæby

DU MÅ MEGET GERNE DELE ARTIKLEN ONLINE

LÆS FLERE NYHEDER

UNDER OMBYGNING

2020-09-24T13:11:40+02:00
Go to Top