Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Endelig på tur igen! Tivoli Friheden Cup overgik alle forventninger..
  • september 24, 2021 | Martin Nielsen

Der var en summen af spænding og forventning omkring bussen, da den åbnede dørene fredag eftermiddag! Mange forventningsfulde børn stod klar til at hoppe ind og begive sig ud på eventyr. Næsten hele Sæby HKs Ungdomsafdeling skulle for første gang i rigtig lang tid på stævne! Klubtur! En tur som ryster spillere sammen og giver dem en oplevelse udover det sædvanlige. Mange var afsted for allerførste gang nogensinde!

Det var en fantastisk weekend i Tivoli Cup Friheden! Stævnet levede op til alle forventninger. Indkvartering var helt i top og det var resten af stævnet også! Der var masser af gode kampe for alle årgangene og nogle gik helt i finalen!

På alle plan var turen en kæmpe succces, og det var utroligt velundt at se så store og glade smil på læberne af alle vores spillere igen! Selv trænerne var lidt mere overgearede end de plejer at være! 🙂

Det er lige før vi næsten ikke kan vente til Thy Cup til Jul! Som en ekstra lille julegave til alle vores hold under træet! For det bliver uden tvivl ligeså sjovt og fedt!

‘Styrkelse af sammenholdet i Sæby HK’

Sammenholdet i klubben har uden tvivl fået et ordenligt skub i den rigtige retning. Efter en lang periode med Corona og en forening der stod helt stille, er de her oplevelser sammen så ufatteligt vigtige! Mange i klubben har trukket et stort læs for at få de her ting til at spille igen, for vi er her for at give børn succesoplevelser, glade stunder og redskaber til at være dygtige holdspillere og gode kammerater.

Tak til alle trænere, forældre og frivillige som lige nu knokler for at klubben endnu engang er på sit højeste!

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2021-09-24T09:00:20+02:00
Go to Top