9. marts 2020 | UNGDOM | Martin Nielsen

U13 & U15 Drengene klar til ‘FINAL FOUR’ i Jysk Pokal Cup Ungdom

Rivaler på kryds og tværs for U13..

Der bliver tryk på Sæby Spektrum og håndbolden henover weekenden! Sæby HKs U13 drenge har kvalificeret sig til ‘Final Four’ i Jysk Pokal Cup Ungdom og de glæder sig helt vildt til kampene! Det er knald eller fald. Ryger man ud, er der placeringskamp, men kun finalen tæller for alle hold der kommer! Håndbold i Sæby HK handler som regel om udvikling og det sociale aspekt, mere end selve resultaterne, men i weekenden er mantraen helt anderledes for drengene. De vil vinde! De vil høste en smule af frugterne på deres hårde arbejde og hæve pokalen!

Men der er lige en heftig modstander på vejen fra semifinalen mod finalen! Og i finalen uden tvivl et endnu stærkere hold, hvis de når til finalen! Vi krydser fingre, håber og drømmer som drengene gør! De er i semifinalen og det i sig selv er et stort skridt på deres vej i håndboldens verden.

U15 drengene spiller i Haverslev til deres ‘Final Four’ stævne..

U15 drengene har også kvalificeret sig til ‘Final Four’, men desværre får de ikke lov at spille kampene i Sæby Spektrum. De må tage turen til Haverslev, men de har nøjagtig samme ‘mindset’. De vil vinde det hele, men vil uden tvivl også rende ind i et par stærke modstandere.
Drengene har i denne sæson spillet noget rigtig fantastisk håndbold. Et højt topniveau og en smule mere rutine, var der mange flere sejre i banken. Spillet er til det, det skal bare funke hele kampen, men deres gnist, gejst og holdfølelse er stor som hos ingen andre! Fra kamp til kamp rykker de sig ekstremt meget og de håber at deres arbejde i denne sæson med oprykning til A rækken, giver den nødvendige selvtillid for at vinde i semifinalen på lørdag i Haverslev.
Uden tvivl et stort skridt for drengene at være i ‘Final Four’ og et kæmpe rygklap til dem allesammen!

SÆBY HK

| Kampprogram

| Seneste Nyheder

| Mediepartner

| Samarbejdspartner