Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Sæby HKs årlige banko aften var en kæmpe succes!
  • november 12, 2021 | Martin Nielsen

En magisk aften i selskab med mange af Sæby HKs ungdomsspillere, forældre og et par enkelte senior spillere! Serie herrerne spillede kamp samtidig, så de kunne desværre ikke deltage. På denne aften var det dog cafeen i Spektrum der var i fokus, og det var lige før taget endte med at lette i bankopausen.

Pausespillet er simpelthen en oplevelse.. Det er som en VM finale. Sejrsbrølet fra ‘pladen fuld’ var lige ved at starte et mindre jordskælv i Sæby og de ærgelig suk over ikke at vinde præmien var højlydte og forpinte! 6 drenge tog den, vi andre tabte den! Det er banko når det er bedst!

‘Det gik lidt stærkt i starten..’

Vi er hardcore til banko på redaktionen, troede vi.. 12 plader fordelt på 2 voksne og 1 barn på 8. Game on! Også gik vores ven i mikrofonen igang… 34, 12, 90, 16, 77, 57, 67.. tal som alle kom på 2 sekunder.. jeg var stresset, min 8 årige datter med EN plade var stresset, selv hende der sad ved siden af mig med sit eget grej, var også en smule challenged.. cafeen var i panik!

Tempoet blev sat ned, eksperten i mikrofonen trøstede os for vores manglende banko evner også gik der ellers en aften igang som var skøn, varm, sjov og fyldt med lækre præmier! Der er bare noget specielt over sådan en spil aften, alle de glade miner og forventningsfulde børn der håber at vinde.. faren der glad ser sit barn vinde 3 luksus øl er priceless! Og vi hyggede os, for det kan vi virkelig her i Sæby HK!

Iøvrigt gik vi hjem med en dåse makrel.. men vi gik også hjem med en aften som vi gladeligt deltager i igen om et år! Sammen med alle jer andre, for vi ved at i også kommer!

Tak for en skøn aften!

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:36:40+02:00
Go to Top