Sæby Håndboldklub

Nyheder

.. 2. Division | Damer ..

Sæby HK vs. Skive FH

Lørdag 23 januar | 16.30
.. Sæby Spektrum ..

Ungdommen er endelig tilbage i hallen igen!
  • april 26, 2021 | Martin Nielsen

Så er vi endelig tilbage i hallen! Med fast gulv under fødderne, harpiksen er åbnet op (for de ældste årgange) og boldene er pumpet! Det har været en lang tur tilbage, men nu er vi hjemme! Rusten skal pudses af, målmændene strækker lige en ekstra gang, før de opdager at deres venner nu skyder lidt ekstra hårdt, fordi de er blevet et år ældre og større! Det er mærkeligt at være her igen, lidt uvirkeligt, men på samme måde også ekstremt euforisk.

Tør vi tro på det!? Er vi så langt at vi så småt kan begynde at tro at livet så småt vender tilbage, at vores ungdom igen kan få lov at være børn, ikke kun på deres værelser eller i skolen, men også i deres fritid. Gøre de ting de drømmer om. De har ventet pænt, endelig er det deres tur! Desværre har de også mistet et helt år i deres udvikling på håndboldfronten, derfor er vores opgave lige nu større end den nogensinde har været før.

‘Vores frivillige er verdens bedste..’

En forening er drevet af frivillige mennesker og vores forening har verdens bedste frivillige! HANDS DOWN!

Der er 3 helt nye beachbaner klar til brug! Der kommer et crossfit center i samarbejde med andre sportsforeninger her i Sæby. Pantindsamlingen gav 4200 kr og vores eventudvalg sidder på kanten af stolen, klar til at skabe sjove og spændende tiltag for hele klubben!

Tak til alle jer forældre der har været med til at holde håndboldglæden i live i jeres børn!

‘3 nye beachbaner bag sæby spektrum’

Vi har hold i alle årgange, så der er uden tvivl også et hold til dig! Du er altid velkommen til en prøvetræning og må gerne tage en ven eller en veninde med. Du kan også kontakte holdes holdleder for mere information.

Man kan se alle træningstider for ungdommen ved at klikke her

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2021-09-27T09:37:07+02:00
Go to Top