Fuldt tryk på kedlen når U11 pigerne indtager banen..

2019 har på mange måder været et skelsættende år for U11 pigerne i Sæby HK. Uden tvivl kan de fejre nytåret og klappe sig selv på skulderen over en fantastisk sæson og afslutning på året! Vindere af Vendsyssel Julestævne 2019 i Brønderslev og 2. plads i B rækken henover efteråret, endda med samme point som 1. pladsen.

U11 pigerne er på mange måder et hold, selvom de har 2 hold kørende. Det har hele tiden været vigtigt for de 2 trænere Bruno Bülow og Heidi Juel Frederiksen, at det sociale var på plads. At der ikke var kliker, at de 2 hold ikke var 2 forskellige enheder som bare trænede sammen, men at de følte at de allesammen var sammen om det. Sejre, nederlag og alt det der følger med socialt. Det er skønt at se U11 piger på tilskuerpladserne, samtidigt med at deres veninder er på banen.. og hvis nogen kan heppe her i klubben, så er det godt nok de U11 piger. Selv ikke redaktionens tromme kan følge med..!

Mange havde i sommers nervøse trækninger over at pigerne skulle spille i B rækken, efter at de lige havde været i den og kun vundet 2 kampe før sommer. Men i håndbold på ungdomsplan er sejrene ikke vigtige (det er de ikke!), men modstanden man møder. Det handler om at udvikle sig, og det gør man kun, hvis man spiller mod modstandere der matcher en og måske endda er bedre. Hvis ikke man skal kæmpe for sejren i hele kampen, så lærer man intet. Så udfordres man aldrig og man lærer simpelthen ikke at tænke håndbold. Nu står vi så her mod udgangen af år 2019 (10 timer i skrivende stund) og pigerne kæmpede sig til 14 point, det samme som 1. pladsen. Fra sidste pladsen til 2. pladsen på 11 måneder og en masse piger der kan klappe sig selv på ryggen for et socialt fantastisk år, som samtidigt var en fantastisk legeplads for deres håndboldudvikling, individuelt og holdmæssigt. Nu hopper de så i A rækken efter jul, og det bliver uden tvivl også en kamp. De er selv et af de gode hold, men dem er der mange af i A.. så ja de vil da få nogle nederlag uden tvivl, men de vil også helt uden tvivl udvikle sig mere end at blive i B rækken og vinde stort de næste 10 kampe. Pigerne tager skridtet i samlet flok, godt bakket op af et par dygtige trænere som både værner om det sociale og kræver noget af pigerne på banen. #ThatsHowYouDoIt 

I sommers tog de et lille trofæ med hjem fra Tyskland i Beach Håndbold, nu tager de juletrofæet med hjem fra Vendsyssel Julestævne. Hold da op redaktionen glæder sig til at se dem i Slovenien til sommer, når vi for første gang tager U11 årgangene med på turen. Det bliver en håndboldfest uden sidestykke!