Sæby Håndboldklub

Nyheder

U13 Piger … Klar til Kredsmesterskabet 2022 i Sæby Spektrum

U13 Piger … Klar til Kredsmesterskabet 2022 i Sæby Spektrum

  • 11. april 2022
  • Martin Nielsen

Hold da op for en sæson U13 pigerne har haft efter nytår. De gik på juleferie som midterhold i A rækken, men hvad de har fået under træet er et spørgsmål vi gerne vil have besvaret, for efter nytår og frem til nu har de savet A rækken i stykker sammen med Aalborg HK.

Pigerne endte på en flot 2. plads og er nu klar til Kredsmesterskabet.

Lige nu er sæsonen ovre for de fleste, men for nogle er det her drømmene rigtig tager fart. Kredsmesterskabet er noget andet end puljekampe.

Reglerne er de samme, boldene er samme størrelse, men scenen.. den er proppet med tilskuere. Proppet med hold der kan spille håndbold og er sluttet 1 eller 2 i deres pulje i A rækken.

Det er nu alt det man har kæmpet for i sæsonen kommer på spil! Ingen hold er sikre, taber man.. er man ude.

Ingen vil tabe og alle går ind i kampen for at vinde! Alle trænere og spillere vil være ekstra opmærksomme på styrker og svagheder.. små sprækker de kan udnytte. Det er håndbold. Det er fysik mod elegance. Med vilde skud og ankelbrækkende driblinger…

Lad dramaet begynde! Husk popcorn! Højt at flyve, dybt at falde.

Vi tror på vores piger. De har en vilje til at spille noget af deres bedste håndbold under pres.. og det håber vi også de kan i Spektrum d. 23 April… og hold da op de har brug for tilskuerhjælp! For det er en fest, med håndbold som hovedtema! Og hvem elsker ik lidt fest!

KREDSMESTERSKAB / SÆBY SPEKTRUM / 23. APRIL

Rygterne siger at det er lykkedes Sæby HK at skaffe kredsmesterskabet til Sæby Spektrum

Flere nyheder

Kredsmesterskab 2022 … Sæby HKs U13 drenge og piger klar

april 20th, 2022|

Vi er så klar til weekenden i Sæby HK! Fredag aften spiller U13 drengene 'semifinale' og lørdag er der tætpakket i Sæby Spektrum, når U13 pigerne spiller 'semifinale'! Vi kan ligeså godt være ærlige! Vi har brug for at fylde hallen med Sæby HKere begge dage! At vi overhovedet er så heldige at have Kredsmesterskabet i eget hus er for vildt!! KAMPPROGRAMFREDAG 22/4 > Spektrum A- 17.15 .

Mini Rødspætte Cup 2022 … U7 & U9 giver den fuld gas og har verdens bedste dag

april 14th, 2022|

Hvert år afslutter vi altid sæsonen i Rødspætte Cup. Men på selve dagen for Rødspætte Cups åbning og indmarch, afholder man en mindre version af Rødspætte Cup for de helt små over en enkelt dag! Det er et fantastisk mini stævne som vi har savnet i 3 år! Stævnet handler slet ikke om at vinde, men om at fremme lysten til håndbold og hvor

2022-05-07T14:34:41+02:00
Go to Top