Sæby Håndboldklub

Nyheder

  • december 13, 2021 | Martin Nielsen

Før vi går helt amok over det her enormt store resultat for U15 Drengene, så skruer vi lige tiden tilbage til sommerferien et par minutter.

Jeg husker at snakke med Mette om drengene og den kommende sæson, planen for dem.. hvad var deres ambitioner. Til min store overraskelse svarede Mette at hun faktisk var usikker på om hun havde et fuldt hold. Corona pausen, opstarten i udenførs idræt, gjorde at hun pludselig stod et helt andet sted end normalt. Drengene var pludseligt optaget af andre ting.. Så hvordan går man fra at stå uden et hold til pludselig at rykke op i 1. Division.. mette gav dem en håndbold i hånden. Mere skulle der ikke til. I det øjeblik det klistrede læderskind sad i deres hænder var de solgt igen!

Man kan ikke slukke drømme, man kan ikke slukke for ambitioner når først man har plantet dem solidt i den nordjyske muld, i børn som man samtidig giver al mulig grund til at tro på sig selv. Det formår Mette og Marianne til fulde!

Drengenes sæson har været tæt på perfekt. De havde et par gode træningskampe inden sæsonen og både drengene og trænerne så frem mod 2. Division med selvtillid, omend man forventede nogle ret hårde kampe!

Første kamp var dog en total afklapsning af Aabybro HK 2 på 28 – 18 og det må have givet en ufatteligt mængde ro i truppen. Man sidder lidt og tænker ‘ok, det gik sku da meget godt’. Kampen efter er så en ufatteligt svær kamp mod SSH på udebane. Man ender med at dele point, men kampen viser også at det kræver toppræstationer at spille om topplaceringen!

Og det leverer drengene så i de næste 4 kampe med sejre på 5, 6, 3 og 9 mål. Desværre er drengene svækket af mangel på spillere da de igen møder SSH, som har et par forstærkninger med. Det kan man ikke fornægte dem i, det handler om 1 enkelt plads der giver oprykning, og alle søger den udvikling 1. Division giver! Sæby HK taber med 3 og er godt klar over at de skal vinde alt selv… og KRYDSE ALLE FINGRE for at Hjallerup IF kan slå SSH i sidste spillerunde. Drengene gør deres.. de vinder de 3 næste kampe. Den sidste kamp spiller de om lørdagen og i de næste 24 timer er drengene på kanten af et nervesammenbrud.. de ved det… Kun hvis Hjallerup tager point fra SSH er deres kæmpestore drøm gået i opfyldelse… Hjallerup slår SSH med et enkelt mål..

Når man har 8 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag kun til SSH, så er det bare så fuldt fortjent at man rykker i 1. Division. SSH har 7 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.

Holdet er på mange pladser enormt komplet, men det er ikke kun på talentet de måles.. de står her på baggrund af et holdfælleskab og en gruppe af drenge der er villig til at gøre alt for hinanden på banen! Udenfor banen er de en tætknyttet gruppe som gør mange sociale ting sammen, både som hold, men også privat.

‘1. Division.. we wont beat them all’

Det bliver unægteligt en ufatteligt hård omgang i 1. Division i nogle kampe, andre kampe vil være “nemmere”, men det kræver godt spil. Det kræver en kanon holdindsats at få det til at blive til sejre, og et skarpt trænerteam! Det har de heldigvis i Mette og Marianne.

Keywords i 1. Division… udvikling, højere niveau og ydmyghed!

Det er uden tvivl et halvt år med mange nederlag, men det vil også være en sæson der udvikler drengene. At spille mod bedre spillere, gør dem også selv bedre! De tænker håndbold, men man bliver aldrig dygtig nok til at man intet kan lære mere. De er kun 15 og 16 skal man huske. Det vigtige er ikke om de taber, men hvad de gør fra kamp til kamp. Hvordan de løser de issues der bliver opstillet, hvordan de som hold og spillere får det bedste ud af denne sæson.

En ting er sikkert… det bliver spændende at se hvordan de klarer sig 1. Division og vi håber selvfølglig på at de kan tage et par sejre med sig!

Held og lykke drenge!

TRÆNINGSTIDER

UNGDOM

KLIK HER

FLERE NYHEDER
2022-05-07T14:35:53+02:00
Go to Top