Sæby Håndboldklub

Nyheder

Mini Rødspætte Cup 2022 … U7 & U9 giver den fuld gas og har verdens bedste dag

Mini Rødspætte Cup 2022 … U7 & U9 giver den fuld gas og har verdens bedste dag

  • 14. april 2022
  • Martin Nielsen

Hvert år afslutter vi altid sæsonen i Rødspætte Cup. Men på selve dagen for Rødspætte Cups åbning og indmarch, afholder man en mindre version af Rødspætte Cup for de helt små over en enkelt dag! Det er et fantastisk mini stævne som vi har savnet i 3 år! Stævnet handler slet ikke om at vinde, men om at fremme lysten til håndbold og hvor sjov en sport det er vi spiller.

Træner for Sæby HKs superhelte Rasmus Jensen udtalte efter stævnet ‘Vi havde 11 U7 drenge og 10 U9 spillere fordelt på 4 hold og gav den gas fra kl. 10.

U7 drengene var springfyldte af energi og fik scoret en masse mål og spillede nogle sjove og spændende kampe! Først og fremmest var det første gang de nogensinde var med til Rodcup og selve oplevelsen af at få medalje og løbe rundt i Arena Nord med klappende forældre og lysshow er en kæmpe oplevelse i sig selv. Vi tænker, at de vil have lidt svært ved at sove i nat.

U9 mix holdet viste stor styrke og vandt alle deres kampe stort, men på trods af store sejr var det hyggen og samværet, de fede mål og gode redninger, som var i højsædet. En stor flok forældre havde kage, kiks, frugt, sodavand og andet lækkert med og sørgede for den gode stemning hos U9’erne.’

Håndbold gør noget.. det skaber mod og selvtillid..

Vi elsker vores superhelte her på redaktionen. De spiller med hjertet, de har det sjovt selv i tabte kampe og giver aldrig nogensinde op. De stopper aldrig med at løbe, med at tro på det, med at opildne deres kammerater. Det er håndbold når det er ægte. Det er sjov og ballade, og nøj hvor er der bare mange mål og sjove oplevelser i sådan en kamp.. på et sekund, kan en lille pige eller knægt ændre hele sit billede af sig selv… på bare et enkelt mål, god aktion i forsvaret eller vild redning. Hvad kan ellers det? Absolutely nothing!

Kredsmesterskab d. 21 & 23 April @Sæby Spektrum

Rygterne siger at det er lykkedes Sæby HK at skaffe kredsmesterskabet til Sæby Spektrum

Flere nyheder

Kredsmesterskab 2022 … Sæby HKs U13 drenge og piger klar

april 20th, 2022|

Vi er så klar til weekenden i Sæby HK! Fredag aften spiller U13 drengene 'semifinale' og lørdag er der tætpakket i Sæby Spektrum, når U13 pigerne spiller 'semifinale'! Vi kan ligeså godt være ærlige! Vi har brug for at fylde hallen med Sæby HKere begge dage! At vi overhovedet er så heldige at have Kredsmesterskabet i eget hus er for vildt!! KAMPPROGRAMFREDAG 22/4 > Spektrum A- 17.15 .

Mini Rødspætte Cup 2022 … U7 & U9 giver den fuld gas og har verdens bedste dag

april 14th, 2022|

Hvert år afslutter vi altid sæsonen i Rødspætte Cup. Men på selve dagen for Rødspætte Cups åbning og indmarch, afholder man en mindre version af Rødspætte Cup for de helt små over en enkelt dag! Det er et fantastisk mini stævne som vi har savnet i 3 år! Stævnet handler slet ikke om at vinde, men om at fremme lysten til håndbold og hvor

2022-05-07T14:34:23+02:00
Go to Top