Sæby Håndboldklub

Nyheder

Vagn Frimer hædret ved JHFs generalforsamling

Vagn Frimer blev i den grad hædret ved årets generalforsamling i JHFs Kreds 1. Efter mange år som både formand og træner i Sæby HK, tildelte JHF Vagn en Sølvnål for mange års tjeneste til gavn for DHF, hvilket er den næsthøjeste udmærkelse man kan modtage fra DHF.

Denne aften var det dog ikke Sølvnålen der fik den fulde opmærksomhed, for da Årets Leder i JHF Kreds 1 skulle kåres, var det netop også Vagn der blev hevet frem igen. Uvidende om det, var Vagn blevet indstillet af et par medlemmer af Sæby HK, som i store og små træk har beskrevet, hvor meget den mand gør for både Håndbold, Sæby og alle dem der elsker sporten. Vagn er Håndbold for Alle. Han er symbolet i vores logo, han er elite, han er bredde og han er ekstremt vellidt, men han er også en hård boss. Opfør dig ordenligt, pas dit job og giv noget fra dig som andre kan bruge positivt!


Vi lærer ikke kun de unge håndbold, vi forsøger også at give dem redskaber med i livet, som giver dem troen på sig selv, lysten til at drømme og forsøge alt hvad man kan på at gøre noget ekstraordinært, ikke kun for sig selv, men også for sine kammerater på og udenfor banen. Den tankegang er en klubtanke, og den startede hos Vagn.

DU MÅ MEGET GERNE DELE ARTIKLEN ONLINE

SE FLERE NYHEDER, KLIK PÅ DEN RØDE KNAP

SE FLERE NYHEDER, KLIK PÅ DEN RØDE KNAP

NYHEDER SÆBY HK
NYHEDER SÆBY HK

2020-09-15T11:44:47+02:00
Go to Top