Sæby Håndboldklub
Medlem

Sæby Håndboldklub

U13 Piger … Klar til Kredsmesterskabet 2022 i Sæby Spektrum

U13 Piger … Klar til Kredsmesterskabet 2022 i Sæby Spektrum

  • 11. april 2022
  • Martin Nielsen

Hold da op for en sæson U13 pigerne har haft efter nytår. De gik på juleferie som midterhold i A rækken, men hvad de har fået under træet er et spørgsmål vi gerne vil have besvaret, for efter nytår og frem til nu har de savet A rækken i stykker sammen med Aalborg HK.

Pigerne endte på en flot 2. plads og er nu klar til Kredsmesterskabet.

Lige nu er sæsonen ovre for de fleste, men for nogle er det her drømmene rigtig tager fart. Kredsmesterskabet er noget andet end puljekampe.

Reglerne er de samme, boldene er samme størrelse, men scenen.. den er proppet med tilskuere. Proppet med hold der kan spille håndbold og er sluttet 1 eller 2 i deres pulje i A rækken.

Det er nu alt det man har kæmpet for i sæsonen kommer på spil! Ingen hold er sikre, taber man.. er man ude.

Ingen vil tabe og alle går ind i kampen for at vinde! Alle trænere og spillere vil være ekstra opmærksomme på styrker og svagheder.. små sprækker de kan udnytte. Det er håndbold. Det er fysik mod elegance. Med vilde skud og ankelbrækkende driblinger…

Lad dramaet begynde! Husk popcorn! Højt at flyve, dybt at falde.

Vi tror på vores piger. De har en vilje til at spille noget af deres bedste håndbold under pres.. og det håber vi også de kan i Spektrum d. 23 April… og hold da op de har brug for tilskuerhjælp! For det er en fest, med håndbold som hovedtema! Og hvem elsker ik lidt fest!

KREDSMESTERSKAB / SÆBY SPEKTRUM / 23. APRIL

Rygterne siger at det er lykkedes Sæby HK at skaffe kredsmesterskabet til Sæby Spektrum

Flere nyheder

U11 pigerne har en sæson fyldt med sjov, vilde mål og flotte sejre..

oktober 12th, 2022|

U11 pigerne har gang i festen for tiden. De hygger meget synligt på banen og til træningerne og i kampene er der kun en vej... og den er lige mod mål!Vi var forbi deres første hjemmebane kamp i denne sæson og det var en sjov affære. De spiller rigtig godt håndbold med et stort smil på læberne. Ingen tvivl om at her er et hold der har det sjovt!

U11 drengene vinder med 2 mål efter fuldstændig vildt comeback

oktober 12th, 2022|

U11 drengene mødte Hjallerup IF i deres første kamp i sæsonen! Kampen blev spillet i Sæby Spektrum og var en underholdende affære! De startede dog kampen med at hygge sig godt og grundigt bagud med 5 mål i starten, der var lige et par hoveder der hang et sekund, men så rystede de nerverne af sig, fik et par mål i kassen også kørte showet! De brugte de næste 15 minutter på stille og roligt at

2022-05-07T14:34:41+02:00
Go to Top