Sæby Håndboldklub
Medlem

Sæby Håndboldklub

Mini Rødspætte Cup 2022 … U7 & U9 giver den fuld gas og har verdens bedste dag

Mini Rødspætte Cup 2022 … U7 & U9 giver den fuld gas og har verdens bedste dag

  • 14. april 2022
  • Martin Nielsen

Hvert år afslutter vi altid sæsonen i Rødspætte Cup. Men på selve dagen for Rødspætte Cups åbning og indmarch, afholder man en mindre version af Rødspætte Cup for de helt små over en enkelt dag! Det er et fantastisk mini stævne som vi har savnet i 3 år! Stævnet handler slet ikke om at vinde, men om at fremme lysten til håndbold og hvor sjov en sport det er vi spiller.

Træner for Sæby HKs superhelte Rasmus Jensen udtalte efter stævnet ‘Vi havde 11 U7 drenge og 10 U9 spillere fordelt på 4 hold og gav den gas fra kl. 10.

U7 drengene var springfyldte af energi og fik scoret en masse mål og spillede nogle sjove og spændende kampe! Først og fremmest var det første gang de nogensinde var med til Rodcup og selve oplevelsen af at få medalje og løbe rundt i Arena Nord med klappende forældre og lysshow er en kæmpe oplevelse i sig selv. Vi tænker, at de vil have lidt svært ved at sove i nat.

U9 mix holdet viste stor styrke og vandt alle deres kampe stort, men på trods af store sejr var det hyggen og samværet, de fede mål og gode redninger, som var i højsædet. En stor flok forældre havde kage, kiks, frugt, sodavand og andet lækkert med og sørgede for den gode stemning hos U9’erne.’

Håndbold gør noget.. det skaber mod og selvtillid..

Vi elsker vores superhelte her på redaktionen. De spiller med hjertet, de har det sjovt selv i tabte kampe og giver aldrig nogensinde op. De stopper aldrig med at løbe, med at tro på det, med at opildne deres kammerater. Det er håndbold når det er ægte. Det er sjov og ballade, og nøj hvor er der bare mange mål og sjove oplevelser i sådan en kamp.. på et sekund, kan en lille pige eller knægt ændre hele sit billede af sig selv… på bare et enkelt mål, god aktion i forsvaret eller vild redning. Hvad kan ellers det? Absolutely nothing!

Kredsmesterskab d. 21 & 23 April @Sæby Spektrum

Rygterne siger at det er lykkedes Sæby HK at skaffe kredsmesterskabet til Sæby Spektrum

Flere nyheder

U11 pigerne har en sæson fyldt med sjov, vilde mål og flotte sejre..

oktober 12th, 2022|

U11 pigerne har gang i festen for tiden. De hygger meget synligt på banen og til træningerne og i kampene er der kun en vej... og den er lige mod mål!Vi var forbi deres første hjemmebane kamp i denne sæson og det var en sjov affære. De spiller rigtig godt håndbold med et stort smil på læberne. Ingen tvivl om at her er et hold der har det sjovt!

U11 drengene vinder med 2 mål efter fuldstændig vildt comeback

oktober 12th, 2022|

U11 drengene mødte Hjallerup IF i deres første kamp i sæsonen! Kampen blev spillet i Sæby Spektrum og var en underholdende affære! De startede dog kampen med at hygge sig godt og grundigt bagud med 5 mål i starten, der var lige et par hoveder der hang et sekund, men så rystede de nerverne af sig, fik et par mål i kassen også kørte showet! De brugte de næste 15 minutter på stille og roligt at

2022-05-07T14:34:23+02:00
Go to Top